Hikayeli mi yoksa sürekli tekrar eden mapler mi var?Korku oyunlarından nefret ederim ama ilk defa bir korku oyunu bu kadar eğlendirdi beni. 4kişilik arkadaş grubun varsa gerçekten mükemmel. Korku oyunlarında killerin gereksiz güçlü olduğu, en küçük hatada replay deme durumu yok. Çok dengeli yapmışlar. Kesinlikle alınır.
Alınabilir, güzel.Epic Games'ten indirimle birlikte 200TL'ye düşüyor sizce alınır mı?
Hikayeli kısmını denemedim, tek oynanıyor demişti arkadaşlarım. Coop kısmında ise 15bölüm var, görevleri tamamlayıp ilerledikçe bölümü bitirip diğer bölümlerin kilidini açıyorsun.Hikayeli mi yoksa sürekli tekrar eden mapler mi var?
Nays'ım yok nasıl yapabilirim ki?9 saat boyunca solo oynadım ve aşırı keyif aldım. Normalde korku oyunlarıyla pek aram olmaz, izlemesi zevkli fakat oynaması pek benlik değil. İlk Outlast'ı denemek için indirmiştim geçen gün, oynayamadım ve sildim. Bu oyun co-op olduğu için gerilim yerini biraz eğlenceye bırakıyor. Bu demek değil ki korku dozajı az, korku ögeleri tam olması gerektiği gibi. Kısacası oyun parasını hak ediyor, umarım sürekli güncelleme alan bir oyun olur. Mümkünse Nays ile al.
Alıntıyı görüntüle
alınır ilk 2 oyunu oynamadıysan onları da al diyecektim ama zamlanmış ilk 2 oyunu 10 tl ye almıştımEpic Games'ten indirimle birlikte 200TL'ye düşüyor sizce alınır mı?