Neler Yeni

Outlast Trials alınır mı?

NespaY

80+ Silver
Epic Games'ten indirimle birlikte 200TL'ye düşüyor sizce alınır mı?

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,868
İsim
yusuf ecer
Korku oyunlarından nefret ederim ama ilk defa bir korku oyunu bu kadar eğlendirdi beni. 4kişilik arkadaş grubun varsa gerçekten mükemmel. Korku oyunlarında killerin gereksiz güçlü olduğu, en küçük hatada replay deme durumu yok. Çok dengeli yapmışlar. Kesinlikle alınır.

NespaY

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Korku oyunlarından nefret ederim ama ilk defa bir korku oyunu bu kadar eğlendirdi beni. 4kişilik arkadaş grubun varsa gerçekten mükemmel. Korku oyunlarında killerin gereksiz güçlü olduğu, en küçük hatada replay deme durumu yok. Çok dengeli yapmışlar. Kesinlikle alınır.
Hikayeli mi yoksa sürekli tekrar eden mapler mi var?

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,868
İsim
yusuf ecer
Hikayeli mi yoksa sürekli tekrar eden mapler mi var?
Hikayeli kısmını denemedim, tek oynanıyor demişti arkadaşlarım. Coop kısmında ise 15bölüm var, görevleri tamamlayıp ilerledikçe bölümü bitirip diğer bölümlerin kilidini açıyorsun.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,669
İsim
misfit
9 saat boyunca solo oynadım ve aşırı keyif aldım. Normalde korku oyunlarıyla pek aram olmaz, izlemesi zevkli fakat oynaması pek benlik değil. İlk Outlast'ı denemek için indirmiştim geçen gün, oynayamadım ve sildim. Bu oyun co-op olduğu için gerilim yerini biraz eğlenceye bırakıyor. Bu demek değil ki korku dozajı az, korku ögeleri tam olması gerektiği gibi. Kısacası oyun parasını hak ediyor, umarım sürekli güncelleme alan bir oyun olur. Mümkünse Nays ile al.
1685900779708.png

NespaY

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
9 saat boyunca solo oynadım ve aşırı keyif aldım. Normalde korku oyunlarıyla pek aram olmaz, izlemesi zevkli fakat oynaması pek benlik değil. İlk Outlast'ı denemek için indirmiştim geçen gün, oynayamadım ve sildim. Bu oyun co-op olduğu için gerilim yerini biraz eğlenceye bırakıyor. Bu demek değil ki korku dozajı az, korku ögeleri tam olması gerektiği gibi. Kısacası oyun parasını hak ediyor, umarım sürekli güncelleme alan bir oyun olur. Mümkünse Nays ile al.
Alıntıyı görüntüle
Nays'ım yok nasıl yapabilirim ki?

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,669
İsim
misfit

Cihangir

80+ Gold
Epic Games'ten indirimle birlikte 200TL'ye düşüyor sizce alınır mı?
alınır ilk 2 oyunu oynamadıysan onları da al diyecektim ama zamlanmış ilk 2 oyunu 10 tl ye almıştım

Top Bottom