Enco
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 958
Geçirir mi izopropil?Yapma be hocam kötü olmuş sizinki. Keşke siyah 11 inç olsaydı onu alsaydık. Olduğu kadar artık
Geçirir mi izopropil?Yapma be hocam kötü olmuş sizinki. Keşke siyah 11 inç olsaydı onu alsaydık. Olduğu kadar artık
Yok hocam kir kalmasın sadece sarılık kalsın diye dedim. Birkaç ay kullanıldıysa ona yapacak bir şey yok sanırımGeçirir mi izopropil?
Noldu anlatArkadaşlar merhaba benim de klavyem az önce geldi tam buraya yazmaya düşüncelerimi yazmaya geliyordum ki sizin çoktan burada olduğunuzu gördüm![]()
Noldu anlat![]()
Geçeyim kendi yorumlarıma. Klavyeyi zaten kendi tabletimde kullanmak için almıştım. Kutusuyla birlikte geldi. Kutunun içinden sadece klavye ve okumadığımız o kağıtlar çıktı. Ben kendi tabletim için beyaz olan 11 inç modelini almıştım. Ürün beyaz olduğu için bir hayli kirlenmiş ama kullanılmayacak derecede değil. Çok dikkatli kullanmıyorsanız zaten siz bu ürünü sıfır da almış olsanız uzun vadede beyaz olduğu için bu hale gelir. Tuşlarını, touchpadini test ettim hiçbirinde bir sıkıntı yok. Menteşeleri bile hala çok sert muhtemelen ürün olduğu gibi duruyordu çok az açılıp kapandı. Şimdi klavyeyi elimden geldiğince güzel bir temizleyeceğim ondan sonra kullanmaya devam edeceğim. Benim için kozmetik önemli değil bence 2000 liraya oldukça değen bir alışveriş oldu. Konuyu açan arkadaşa teşekkürlerimi iletiyorum. Direkt bana geldiği şekil resimlerini de aşağıya ekliyorum. Temizlik umduğumdan daha başarılı olursa onları da eklerim.Üzme bizi
Takipteyiz hocam.Geçeyim kendi yorumlarıma. Klavyeyi zaten kendi tabletimde kullanmak için almıştım. Kutusuyla birlikte geldi. Kutunun içinden sadece klavye ve okumadığımız o kağıtlar çıktı. (Kablo gönderimi sağlanmamış) Ben kendi tabletim için beyaz olan 11 inç modelini almıştım. Ürün beyaz olduğu için bir hayli kirlenmiş ama kullanılmayacak derecede değil. Çok dikkatli kullanmıyorsanız zaten siz bu ürünü sıfır da almış olsanız uzun vadede beyaz olduğu için bu hale gelir. Tuşlarını, touchpadini test ettim hiçbirinde bir sıkıntı yok. Menteşeleri bile hala çok sert muhtemelen ürün olduğu gibi duruyordu çok az açılıp kapandı. Şimdi klavyeyi elimden geldiğince güzel bir temizleyeceğim ondan sonra kullanmaya devam edeceğim. Benim için kozmetik önemli değil bence 2000 liraya oldukça değen bir alışveriş oldu. Konuyu açan arkadaşa teşekkürlerimi iletiyorum. Direkt bana geldiği şekil resimlerini de aşağıya ekliyorum. Temizlik umduğumdan daha başarılı olursa onları da eklerim.
Bu arada benim hatam yanılgıya düştüm. Kablo çıkmıyormuş zaten. Bir sıkıntı yok yaniTakipteyiz hocam.
Eğer orijinalde kablo varsa talep et bence mağazadan.
Ben saat almıştım da kablo dahil yazıyordu bakalım.Bu arada benim hatam yanılgıya düştüm. Kablo çıkmıyormuş zaten. Bir sıkıntı yok yani![]()
Hocam temizlik sonrası son durum ve nasıl temizlendiğini bekliyorum bize de lazım olacak muhtemelen .dGeçeyim kendi yorumlarıma. Klavyeyi zaten kendi tabletimde kullanmak için almıştım. Kutusuyla birlikte geldi. Kutunun içinden sadece klavye ve okumadığımız o kağıtlar çıktı. Ben kendi tabletim için beyaz olan 11 inç modelini almıştım. Ürün beyaz olduğu için bir hayli kirlenmiş ama kullanılmayacak derecede değil. Çok dikkatli kullanmıyorsanız zaten siz bu ürünü sıfır da almış olsanız uzun vadede beyaz olduğu için bu hale gelir. Tuşlarını, touchpadini test ettim hiçbirinde bir sıkıntı yok. Menteşeleri bile hala çok sert muhtemelen ürün olduğu gibi duruyordu çok az açılıp kapandı. Şimdi klavyeyi elimden geldiğince güzel bir temizleyeceğim ondan sonra kullanmaya devam edeceğim. Benim için kozmetik önemli değil bence 2000 liraya oldukça değen bir alışveriş oldu. Konuyu açan arkadaşa teşekkürlerimi iletiyorum. Direkt bana geldiği şekil resimlerini de aşağıya ekliyorum. Temizlik umduğumdan daha başarılı olursa onları da eklerim.
Tamamdır hocamHocam temizlik sonrası son durum ve nasıl temizlendiğini bekliyorum bize de lazım olacak muhtemelen .d