❌İndirim Bitti! (OUTLET) 13 ve 11 inç ipad air(m2) magic keyboard türkçe 1999 TL!

• Beğen
Reaksiyonlar: Enco
Arkadaşlar merhaba benim de klavyem az önce geldi tam buraya yazmaya düşüncelerimi yazmaya geliyordum ki sizin çoktan burada olduğunuzu gördüm :)

Arkadaşlar merhaba benim de klavyem az önce geldi tam buraya yazmaya düşüncelerimi yazmaya geliyordum ki sizin çoktan burada olduğunuzu gördüm :)
Üzme bizi

Geçeyim kendi yorumlarıma. Klavyeyi zaten kendi tabletimde kullanmak için almıştım. Kutusuyla birlikte geldi. Kutunun içinden sadece klavye ve okumadığımız o kağıtlar çıktı. Ben kendi tabletim için beyaz olan 11 inç modelini almıştım. Ürün beyaz olduğu için bir hayli kirlenmiş ama kullanılmayacak derecede değil. Çok dikkatli kullanmıyorsanız zaten siz bu ürünü sıfır da almış olsanız uzun vadede beyaz olduğu için bu hale gelir. Tuşlarını, touchpadini test ettim hiçbirinde bir sıkıntı yok. Menteşeleri bile hala çok sert muhtemelen ürün olduğu gibi duruyordu çok az açılıp kapandı. Şimdi klavyeyi elimden geldiğince güzel bir temizleyeceğim ondan sonra kullanmaya devam edeceğim. Benim için kozmetik önemli değil bence 2000 liraya oldukça değen bir alışveriş oldu. Konuyu açan arkadaşa teşekkürlerimi iletiyorum. Direkt bana geldiği şekil resimlerini de aşağıya ekliyorum. Temizlik umduğumdan daha başarılı olursa onları da eklerim.

Ekler

• görsel1.webp
    görsel1.webp
    103.4 KB · Hit: 107
  • görsel2.webp
    görsel2.webp
    53.4 KB · Hit: 106
  • görsel3.webp
    görsel3.webp
    56.6 KB · Hit: 106
Son düzenleme:
Geçeyim kendi yorumlarıma. Klavyeyi zaten kendi tabletimde kullanmak için almıştım. Kutusuyla birlikte geldi. Kutunun içinden sadece klavye ve okumadığımız o kağıtlar çıktı. (Kablo gönderimi sağlanmamış) Ben kendi tabletim için beyaz olan 11 inç modelini almıştım. Ürün beyaz olduğu için bir hayli kirlenmiş ama kullanılmayacak derecede değil. Çok dikkatli kullanmıyorsanız zaten siz bu ürünü sıfır da almış olsanız uzun vadede beyaz olduğu için bu hale gelir. Tuşlarını, touchpadini test ettim hiçbirinde bir sıkıntı yok. Menteşeleri bile hala çok sert muhtemelen ürün olduğu gibi duruyordu çok az açılıp kapandı. Şimdi klavyeyi elimden geldiğince güzel bir temizleyeceğim ondan sonra kullanmaya devam edeceğim. Benim için kozmetik önemli değil bence 2000 liraya oldukça değen bir alışveriş oldu. Konuyu açan arkadaşa teşekkürlerimi iletiyorum. Direkt bana geldiği şekil resimlerini de aşağıya ekliyorum. Temizlik umduğumdan daha başarılı olursa onları da eklerim.
Takipteyiz hocam. 😂😂

Eğer orijinalde kablo varsa talep et bence mağazadan.

Takipteyiz hocam. 😂😂

Eğer orijinalde kablo varsa talep et bence mağazadan.
Bu arada benim hatam yanılgıya düştüm. Kablo çıkmıyormuş zaten. Bir sıkıntı yok yani :)

• Beğen
Reaksiyonlar: Enco
Bende ipad pro aldım 13” m4 bekliyoruz bakalım outlet di yani kullanılmış mı oluyor?

Geçeyim kendi yorumlarıma. Klavyeyi zaten kendi tabletimde kullanmak için almıştım. Kutusuyla birlikte geldi. Kutunun içinden sadece klavye ve okumadığımız o kağıtlar çıktı. Ben kendi tabletim için beyaz olan 11 inç modelini almıştım. Ürün beyaz olduğu için bir hayli kirlenmiş ama kullanılmayacak derecede değil. Çok dikkatli kullanmıyorsanız zaten siz bu ürünü sıfır da almış olsanız uzun vadede beyaz olduğu için bu hale gelir. Tuşlarını, touchpadini test ettim hiçbirinde bir sıkıntı yok. Menteşeleri bile hala çok sert muhtemelen ürün olduğu gibi duruyordu çok az açılıp kapandı. Şimdi klavyeyi elimden geldiğince güzel bir temizleyeceğim ondan sonra kullanmaya devam edeceğim. Benim için kozmetik önemli değil bence 2000 liraya oldukça değen bir alışveriş oldu. Konuyu açan arkadaşa teşekkürlerimi iletiyorum. Direkt bana geldiği şekil resimlerini de aşağıya ekliyorum. Temizlik umduğumdan daha başarılı olursa onları da eklerim.
Hocam temizlik sonrası son durum ve nasıl temizlendiğini bekliyorum bize de lazım olacak muhtemelen .d

2k ya aldığım en güzel şey olabilir hayırlı olsun herkese
IMG_0671.webp

Ekler

• IMG_0672.webp
    IMG_0672.webp
    1.6 MB · Hit: 51
Geri