Neler Yeni

iPad Pro Mu macbook mu yoksa imac mi?

.

• Macbook Air M1

Oylar: 0 0.0%
  • iMac M1

Oylar: 0 0.0%

• Oy kullanan toplam üye
    20

StrongesT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Ahmet Ceyhun BİLİR
Macbook air veya pro almalısın. Taşınabilir olmasıyla iMac'den üstün fakat zaten ikisi de birbirinden farklı alanlar için tasarlandı. iPad ile özgü değilsin. Her işini yapamssın çünkü terminali yok.
Pro tek farkı üst tarafta dokunmati bir yüzey ismi neydi hatırlamıyorum, birçok şey için özelliştirilmiş panel mevcut.

coderali

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet Erbay
Macbook pro mid 2015 ve iPad Air kullanıcısı olarak tavsiyem iPad Pro 5. nesil almandır.

Egolu doktor ?

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
Harunckr
İpad kesinlikle alma .İpados o parada çok özgürlüğünü kısıtlar. Pro veya air alacaksan çok farkları yok ama kesinlikle yeni işlemciyi bekle. İmac 4.5 K ekran mükemmel bir şey ama kod sonuçta gerek yok senin amacına göre anladığım kadarıyla . Mesaj ipadden yazıldı ve eski macbook air kullanıcısı olarak yazıyorum

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Mac kullanmayanlar dadanmış akıl vermiş yine.Sırasıyla 2015 pro,2017 pro şu anda da M1 Air kullanıyorum.Yazılımcıyım.iPad baştan ele yazılım için işini görmez.Yeni ipadlere xcode kurulacak ama kullanman gereken dolu program ve eklenti var.1 ay sonra yeni macler tanıtılacak öncelikle onları bekleyebilirsin.Şu anki M1 air ve pro arasında aman aman fark yok.Proda ekran biraz daha parlak vs.Pc zaten ısınmadığı için fanla işim olmadı.iMac güzeldir.Ancak yanında taşım açısından kesinlikle macbook.Ram kesinlikle 16 olsun.Oradan taviz verme.14" macbook proda ciddi miktarda fark ortaya koyarsa m1 air i kardeşime verip yenilemeyi düşünüyorum.Bir de macbook için mouse kesinlikle gereksiz mouse takınca daha işlevsiz oluyor.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Kod yazmak için kullanılacak.

iPad

Macbook Pro

Macbook Air

iMac
Kod İçin MacBook M1 tercih et. Pro veya Air olması ise bütçene bağlı biraz. Pro biraz daha iyi ve biraz daha pahalı bir cihaz.

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Kod yazmak için kullanılacak.

iPad

Macbook Pro

Macbook Air

iMac
Macbook odaklı bakmalısın iPad veya imac gereksiz bu döngüde. İmac zaten baştan aşağı kısıtlar seni. Hareket halinde olman gerekir gerekirse ofis gerekirse başka yerde seyyar olarak daha özgür hareketler lazım.

Leon S.

80+
Macbook odaklı bakmalısın iPad veya imac gereksiz bu döngüde. İmac zaten baştan aşağı kısıtlar seni. Hareket halinde olman gerekir gerekirse ofis gerekirse başka yerde seyyar olarak daha özgür hareketler lazım.
Herkes gibi evde olacağı için imac da olabilir bence diye düşündüm. Ev içinde kolay yer değiştirebilir diye seçeneklere ekledim. Bu video da beni biraz daha buna teşvik etti. Hem daha büyük ekran. 😀

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Herkes gibi evde olacağı için imac da olabilir bence diye düşündüm. Ev içinde kolay yer değiştirebilir diye seçeneklere ekledim. Bu video da beni biraz daha buna teşvik etti. Hem daha büyük ekran. 😀
İşte o zaman sizin çalışma odaklı nasıl bir yol izlediğiniz ve özel arabanız var mı gibi konulara çıkıyor kapı rahatlığınız bakımından siz daha iyi bilirsiniz lakin macbook tarafı genel anlamda daha iyi olur çevremde yazılımcı arkadaşlar var office ve ev döngülü çalışıyor aynı bilgisayarı taşıyor işine evine seyahat yaptığı yere ondan ötürü hem kendi imkânlarınızı hem de ileriye dönük herşeyi düşünmek gerek. Evde çalışan birisi olarak daha geniş ekran istiyorsanız projektör ile duvara bile yansıtıp çalışabilirsiniz :)

Leon S.

80+
İşte o zaman sizin çalışma odaklı nasıl bir yol izlediğiniz ve özel arabanız var mı gibi konulara çıkıyor kapı rahatlığınız bakımından siz daha iyi bilirsiniz lakin macbook tarafı genel anlamda daha iyi olur çevremde yazılımcı arkadaşlar var office ve ev döngülü çalışıyor aynı bilgisayarı taşıyor işine evine seyahat yaptığı yere ondan ötürü hem kendi imkânlarınızı hem de ileriye dönük herşeyi düşünmek gerek. Evde çalışan birisi olarak daha geniş ekran istiyorsanız projektör ile duvara bile yansıtıp çalışabilirsiniz :)
Pek kaliteli görüntü olmuyor projeksiyonla ama monitör olurmu? Harici iyi renklere sahip monitör önerir misiniz? ?

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Pek kaliteli görüntü olmuyor projeksiyonla ama monitör olurmu? Harici iyi renklere sahip monitör önerir misiniz? ?
Evet dediğiniz gibi monitör olabilir aslında monitör diyecektim lakin biraz abartı kaçtım düşünülebilir tabi. Bütçe de sıkıntı var mı monitöre ne kadar ayırabiliyorsunuz.

Ariseks

80+ Gold
Air m1 veya pro m1 alırdım taşınabilirlik için
iPad e PC ye benzemesi için daha güncelleme lazım ama bence gelicektir çünkü m1 gibi bir işlemciyi öyle sınırlandirmazlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,848
Üyeler
163,733
Son üye
kumtepe7
Top Bottom