Windows XP Aşığıyım
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,575
Benimki hala verilmedi ama alan herkese hayırlı olsun. Ne Türkiye ne de yurt dışında ikinci elden bile alınamayacak paraya almış olduk
Amazondan smart keyboard folio almayı düşünüyordum almanca ve ikinci el olarak o ara yüzde 20 ile 5.5k ya düşüyordu bu harbiden baya iyi1 yıldır takipteydim 8k bandına düşmüştü bir ara paraya kıyamamıştım çok iyi denk geldi valla.
reis hayırlı olsun ben al sat ıcın alacaktım ama galıba pıyasası durgun bır de ılan goremedım hıcBenimki hala verilmedi ama alan herkese hayırlı olsun. Ne Türkiye ne de yurt dışında ikinci elden bile alınamayacak paraya almış olduk
Bilmiyorum ama 5knın altına imkansız gibi bulmak tahminen. Sağolun bu aradareis hayırlı olsun ben al sat ıcın alacaktım ama galıba pıyasası durgun bır de ılan goremedım hıc
Valla dün konuyu açmadan 17 stok vardı hepsini çekicektim de içim elvermedi forumdakiler faydalansın cebime 2-3 girmesin dedimKargoya verildi, 3000 liraya eski tip ipad sattılar 2. Eli 8-10 civarıydı onu kaçırdık.
Rastgelemi denk geldi bu indirimli ürünValla dün konuyu açmadan 17 stok vardı hepsini çekicektim de içim elvermedi forumdakiler faydalansın cebime 2-3 girmesin dedim![]()
O da doğru hocam teşhirler bitti diye sıfır yollasalar olay olurdu beklettikleri bunun için olsun .dSağlam gelsin de acelesi yok usta![]()
onu yapma işteKargoya verildi, 3000 liraya eski tip ipad sattılar 2. Eli 8-10 civarıydı onu kaçırdık.