Öneri OUTLET Dark RGB 12CM Kasa fanı 56TL

Strangersupuk

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
278

56TL'ye Oldukça şık fanlara benziyorlar, Sepette Kargo ücreti yazmıyor ancak ücretsiz kargo ibaresi görmediğim için kargo ücreti olabilir.
İhtiyacı olan arkadaş olursa diye paylaşıyorum hepsinde 1 Stok var lütfen ihtiyacı olan alsın.

Hocam bilgim yok ancak hangisi anakartınıza uygunsa onu almanız gerekiyor, 6 pin 5 pin ve 3 pin olarak ayrılıyor bu üçü.
benim imzadaki anakarta hangisi uyar, ve imzadaki kasanın neresine takabilirim sence, pek anlamam fan işlerinden

benim imzadaki anakarta hangisi uyar, ve imzadaki kasanın neresine takabilirim sence, pek anlamam fan işlerinden
Hocam Yanlış yönlendirmek istemem ama anakartınızın sitesinde 3 pin fan başlığı olduğu yazıyor 3 pin'li olan uyar herhalde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Siz yine kontrolünü yapıp alın isterseniz

56TL'ye Oldukça şık fanlara benziyorlar, Sepette Kargo ücreti yazmıyor ancak ücretsiz kargo ibaresi görmediğim için kargo ücreti olabilir.
İhtiyacı olan arkadaş olursa diye paylaşıyorum hepsinde 1 Stok var lütfen ihtiyacı olan alsın.
38 TL kargo ücreti var haberiniz olsun.

hepsini kullandım. önermiyorum.

5 ve 6 pin kontrolcü ister.
Frgb de molexten sabit modda yanar diye biliyorum ama

Sesten dolayı mı , performanstan mı ?
Ben kullanıyorum 59 cfm gibi bir açıklaması var ama doğrumu tartışılır :) ARGB kendisi ve kontrolcüsü olmadan çalıştırman imkansız 6 pin olarak geliyor
Görüntüsüde tam olarak şu şekilde. ( ses konusunda da çok fazla sesli olduğunu düşünmüyorum. }

Ekler

• a.jpg
    a.jpg
    143.2 KB · Hit: 76
Sesten dolayı mı , performanstan mı ?
sesli çalıştığı halde performansı iyi değil, bunu bitfenix fanlara geçtiğimde ısı değerlerinde anladım. düşür devirde zaten üflemiyor yüksek devire çektiğinizde ses çıkarıyor ama hava akışı sesi kadar yüksek değil. bağlantı tipi tek tip buda şu demek oluyor kontrolcü seçiyor yani diğer fanlardaki gibi pwm ile rgb bağlantıları ayrı ayrı değil. bu fanlarda tek güzel kısım görüntüsü çok şık duruyor ama kullanışlılığı açısısından tüketici olarak tavsiye etmiyorum.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,112
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri