Neler Yeni

Yardım Outlet Ürün Olarak Rampage V995 Alınır mı?

Necip5270392

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Necip5270392
Merhabalar -/- Selamlar Hocam(lar)..
Kocaeli İzmit'de Rampage V995 Direksyon Seti [OUTLET] Satan Bir Yer Buldum Fiyat Olarak 8K Sizce Alınır Bir Ürünmüdür..
Zaten Çok Fazla Kullanacağımı Sanmıyorum Ama Komple Çöp Olana Kadar Kullanırım Büyük Olasılıklarla..

Son düzenleme:

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
100
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,074
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540

Necip5270392

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Necip5270392
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alınmaz, fiyatını hak etmiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam Sahibinden Kocaeli'deki Herkesle Görüştüm Diyebilirim Set Olarak Foto Koyuyorlar 7K Yazıyorlar Ama Aradığımda Yada Mesaj Yazdığımda O Eski Fiyattı Şimdi 10 Küsür Bin₺ Diyorlar Yada Sadece Dreksyon Teklif Ediliyor.. Yada Hiç Cevap Verilmiyor..
Yoksa Bir Önceki Forum'umda Bahsetmiştiniz Bundan (Hatırlarsınız Belki)

Bilge Can Dedee..?!! 😅 😅 😅

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
100
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,074
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
Hocam Sahibinden Kocaeli'deki Herkesle Görüştüm Diyebilirim Set Olarak Foto Koyuyorlar 7K Yazıyorlar Ama Aradığımda Yada Mesaj Yazdığımda O Eski Fiyattı Şimdi 10 Küsür Bin₺ Diyorlar Yada Sadece Dreksyon Teklif Ediliyor.. Yada Hiç Cevap Verilmiyor..
Yoksa Bir Önceki Forum'umda Bahsetmiştiniz Bundan (Hatırlarsınız Belki)

Bilge Can Dedee..?!! 😅 😅 😅
Sen nasıl konuştun bilmiyorum ama şimdi ilanını attığım satıcıyla konuştum direksiyon+pedallar+vites ile veriyor. Hatta pazarlık da yaptım 7500 TL'ye bırakıyor. Direksiyonun test videosunu da attı bir sıkıntı göremedim, sağlam gözüküyor. Yarın gelip alayım dedim kabul etti. Yani yarın gidip test ederek alabilirsin.

Diğer konunu hatırlıyorum orda da aynı şeyleri söylemiştim, Rampage'den uzak dur. Ancak bu konudan gördüğüm kadarıyla Rampage almak için elinden geleni yapıyorsun. :peepo1:

Necip5270392

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Necip5270392
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sen nasıl konuştun bilmiyorum ama şimdi ilanını attığım satıcıyla konuştum direksiyon+pedallar+vites ile veriyor. Hatta pazarlık da yaptım 7500 TL'ye bırakıyor. Direksiyonun test videosunu da attı bir sıkıntı göremedim, sağlam gözüküyor. Yarın gelip alayım dedim kabul etti. Yani yarın gidip test ederek alabilirsin.

Diğer konunu hatırlıyorum orda da aynı şeyleri söylemiştim, Rampage'den uzak dur. Ancak bu konudan gördüğüm kadarıyla Rampage almak için elinden geleni yapıyorsun. :peepo1:
Hocam 2.Elden Almaktan Uzak Duruyorum Denebilir Dediğim Gibi 2.Elden Başıma Gelmeyen Kalmadı 100K'lık Sistem Yanıyordu Zamanında (Asgari Ücret Max 1K Zamanında Falan) Öyle Diyim..

Höstad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Eren n
Hocam 2.Elden Almaktan Uzak Duruyorum Denebilir Dediğim Gibi 2.Elden Başıma Gelmeyen Kalmadı 100K'lık Sistem Yanıyordu Zamanında (Asgari Ücret Max 1K Zamanında Falan) Öyle Diyim..
en baştan öyle desene bulamadım diyince adam araştırıp bulmuş senin için

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
100
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,074
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
O zaman konuya ikinci el tercih etmiyorum yazabilirsin. Dediğim gibi Rampage almanı kesinlikle tavsiye etmem ancak alacaksan da outlet ürünün sıfır ürün olmadığını da unutma.

Asgari ücret maksimum 1000 TL iken nasıl 100.000 TL'lik bir sistemi yakıyordun? O dönemin en güçlü ekran kartı GTX 980 Ti'dı ve ortalama 3000 TL'den satışa çıkmıştı. Bu durumda sistemde 30 adet GTX 980 Ti filan olması gerekiyor, öyle miydi?

Necip5270392

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Necip5270392
en baştan öyle desene bulamadım diyince adam araştırıp bulmuş senin için
Ben Yaşadığıklarımı Anlattım.. Ayrıca 2.El Almaktan Da Uzak Duruyorum Dediğim Gibi..

O zaman konuya ikinci el tercih etmiyorum yazabilirsin. Dediğim gibi Rampage almanı kesinlikle tavsiye etmem ancak alacaksan da outlet ürünün sıfır ürün olmadığını da unutma.

Asgari ücret maksimum 1000 TL iken nasıl 100.000 TL'lik bir sistemi yakıyordun? O dönemin en güçlü ekran kartı GTX 980 Ti'dı ve ortalama 3000 TL'den satışa çıkmıştı. Bu durumda sistemde 30 adet GTX 980 Ti filan olması gerekiyor, öyle miydi?
Hocam Standart Bir Ev PC Gibi Düşünme Öyle Diyim..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,567
Üyeler
166,230
Son üye
Taha Gültekin
Top Bottom