Neler Yeni

Yardım Outlet Ürün Olarak Rampage V995 Alınır mı?

gavanoz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
batuhan a
Kocaelide Bulabilsem Alırım Ama Konuştuğum Herkes Ticari Zeka Maşallah Sadece Direksyon Veririm 7-/-8K'ya Diyorlar.. G27-/-G29 Olarak..
hocam ne olmasını bekliyorsunuz anlamadım misal bende de g29 var 1 yıl olmadı daha alalı bende 14k gibi bi fiyata almıştım sıfırını yanlış hatırlamıyorsam. zaten böyle bi cihazı 6-7 saat bilgisayar gibi kullanamazsın toplasan 20-30 saat kullanmışımdır. kaldırdım kutusuna koydum temizleyip bunu gelip 7k ya mı verelim yani

Necip5270392

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Necip5270392
hocam ne olmasını bekliyorsunuz anlamadım misal bende de g29 var 1 yıl olmadı daha alalı bende 14k gibi bi fiyata almıştım sıfırını yanlış hatırlamıyorsam. zaten böyle bi cihazı 6-7 saat bilgisayar gibi kullanamazsın toplasan 20-30 saat kullanmışımdır. kaldırdım kutusuna koydum temizleyip bunu gelip 7k ya mı verelim yani
Kusura Bakın Ama Ben 7K'ya Verin Demedim.. Arkadaş 7K'ya Verenler Var Dedi Ki 1 Tane Kişiyi Bulmuş, Bende Sadece Dreksyon 7K Veriyorlar Genel Olarak Dedim.. Hayır Yani Bu Agresifliğinizide Anlamış Değilim Sanki Silah Zoruyla Gelip Size 7K'ya Vereceksin Demişim Gibi.. Ben Sadece V995 Alınır Mı Alınırsa Nasıl Bir Alet Ve Ne Beklenmeli Diyerekten Açtım Konuyu AMa Diğer Kullanıcılar Sağ Olsun Getirdiler G27-/-G29'a Konuyu.. Onlar Da İyi Bişey Kullan Diyerek Getiriyor Ama Ben İyisinde Kötüsünde Değilim, Daha Çok Ne Kadar Ekmek O Kadar Köfte Olarak Bakıyorum Olaya Ve 2 Gün Sonra Sıkılıcağımı Yada Kuzenler Gelince Kırılcağını Yada Kardeşimin Kıracağına Eminim Ondan Dolayı Boştan Yere Bi G27-/-G29 Alıp (7K Gibi Uygun Fiyata Komple Seti) Heba Etmek İstemem Ve 2.Elden Çektiklerimi Yine Çekmek İstemem Diyerek Uzak Durduğumu Beyan Ediyorum..

Benim Yerime Gitsin Aamed-/-Meemed Alsın G27-/-29'u, Ben Naapayım 2 Gün Sonra Kardeşim Parçaladıktan Sonra.. En Azından Parçalanacaksa Kalitesiz İdaretenlik Bir Ürün Parçalansın..

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
O zaman konuya ikinci el tercih etmiyorum yazabilirsin. Dediğim gibi Rampage almanı kesinlikle tavsiye etmem ancak alacaksan da outlet ürünün sıfır ürün olmadığını da unutma.

Asgari ücret maksimum 1000 TL iken nasıl 100.000 TL'lik bir sistemi yakıyordun? O dönemin en güçlü ekran kartı GTX 980 Ti'dı ve ortalama 3000 TL'den satışa çıkmıştı. Bu durumda sistemde 30 adet GTX 980 Ti filan olması gerekiyor, öyle miydi?
sağlam sıkmış arkadaş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben Yaşadığıklarımı Anlattım.. Ayrıca 2.El Almaktan Da Uzak Duruyorum Dediğim Gibi..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam Standart Bir Ev PC Gibi Düşünme Öyle Diyim..
Ya 100k lık nasıl bir sistem dizmiş olabilirsin yazsana parçaları merak ettim.

Top Bottom