Rehber video attım ben 30dk sını alır
Msi afterburner ile 100 er mhz arttır ve furmark ile test et. Overclock un riskli ve kartın ömrünü kısaltacağını unutma.Arkadaşlar merhaba ekran kartım asus gerberius 1050 ti buna nasıl overclock yapabilirim
overlclok performansını arttırmak demek diye biliyorum yanlışım varsa düzeltirseniz memnun olurum
Aşırı oc yapmaz ise 80 dereceleri devirmez ise kartın ömrü kısalmaz kararında oc nin riski olmazMsi afterburner ile 100 er mhz arttır ve furmark ile test et. Overclock un riskli ve kartın ömrünü kısaltacağını unutma.
Aşırı ısınma olmaz ise ömrü neden kısalsın?Msi afterburner ile 100 er mhz arttır ve furmark ile test et. Overclock un riskli ve kartın ömrünü kısaltacağını unutma.
Yüksek frekans uzun vadede performansı düşürür fabrikasyon halinden bile kötü olabilirAşırı ısınma olmaz ise ömrü neden kısalsın?
Kaynak?Yüksek frekans uzun vadede performansı düşürür fabrikasyon halinden bile kötü olabilir
YokKaynak?
Yani art niyetli sormadım o arkadaşa cidden merak ettiğim için sordum İlk defa duydum böyle bir şey çünkü.
Bizzat yaşamıştım zamanında. Kartın performansı yarı yarıya düşmüştü oc den.Kaynak?
Dostum hatalı overclock yapmış olabilirsin. Şuana kadar hiç bir yerde Overclock yüzünden performans düşüşü ve ya ömrü kısaltması gibi şeyler duymadım. Düzgün bir overclock ve undervolt ile kart fabrika halinden çok daha iyi ve uzun ömürlü oluyor.Bizzat yaşamıştım zamanında. Kartın performansı yarı yarıya düşmüştü oc den.