overclock yapılabilirmi ?

Reaksiyon skoru
8
ANAKART : ASROCK H110M-DVS R3.0
İŞLEMCİ : İNTEL PENTİUM G4560 3.5 GHZ
arkadaşlar ben overclock yapmak istiyorum ama bu anakart ile bu işlemciye yapılır mı? yapılmazmı bilmiyorum bilemiyorum bilgisi olan arkadaşlar bana yardımcı olabilirmi acaba ?

overclock yapılabilir.(Legal olmayan yöntemle)

Son düzenleme:
düzgün bir şekaşırıya kaçmadan o.c yapıldığı zaman sıkıntı yaşamam o zaman değil mi ?
dostum g4560 çarpan kilidi kapalı olduğu için frekans arttırarak ve voltaj vererek belli bir miktarda azda olsa yapabilirsin.

Overclock Yapmak Hiç Sağlıklı Olmaz İşlemcinde Fabrika Çıkışlı OC Özelliği Olursa Pentiumda Olacağını Sanmıyorum. Ayrıca Bazı Oyunlarda FPS Değeri Maximum 5-8 Artış Sağlamış Olursun.

Overclock Yapmak Hiç Sağlıklı Olmaz İşlemcinde Fabrika Çıkışlı OC Özelliği Olursa Pentiumda Olacağını Sanmıyorum. Ayrıca Bazı Oyunlarda FPS Değeri Maximum 5-8 Artış Sağlamış Olursun.
İşlemcilerin %95ine oc olur dostum zaten. sağlıklı olmaz diye bir şey yok yavaş yavaş frekans arttırıp voltaj vererek yapabilir. çarpan kilidinin kapalı olması problem değil yani..

İşlemcilerin %95ine oc olur dostum zaten. sağlıklı olmaz diye bir şey yok yavaş yavaş frekans arttırıp voltaj vererek yapabilir. çarpan kilidinin kapalı olması problem değil yani..
peki ya 3.8 e veyada 9 a çıkarabilirmiyim ? işlemci soğutucum ise dark freezer x90

Yapamazsın yaparsın diyenler neye dayanarak söylüyor anlamıyorum madem bilmiyorsun mesaj yazma konuya.Elindeki anakart H110M Z270 yongasına sahip bir anakart değil ki öyle olsa bile işlemcinin çarpan kilidi kapalı yani O.C yapamazsın.

Yapamazsın yaparsın diyenler neye dayanarak söylüyor anlamıyorum madem bilmiyorsun mesaj yazma konuya.Elindeki anakart H110M Z390 yongasına sahip bir anakart değil ki öyle olsa bile işlemcinin çarpan kilidi kapalı yani O.C yapamazsın.
ne ne ? Anakartı ASROCK nasıl yapıldığını anlattım deneyip görebilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,702
Üyeler
190,791
Son üye
mertbeyvip
Geri