Stok halinin stres testinde 4.2 All-Core olduğunu hiç gördün mü?Şimdi 40.00 yaptım cpu voltahe ofsetfe voltaja bir şey yapacaj mıyım?
Bir de 4ghz az değilmi stok hali 4.2ghz görüyodu.
Cpb nerde?
V’ı offsete çek.
Stok halinin stres testinde 4.2 All-Core olduğunu hiç gördün mü?Şimdi 40.00 yaptım cpu voltahe ofsetfe voltaja bir şey yapacaj mıyım?
Bir de 4ghz az değilmi stok hali 4.2ghz görüyodu.
Cpb nerde?
All core 4.2ghz mi bakmadım hiç. Şuan offset mod 4ghz fe açılıyor. Şimdi ne yapayım?Stok halinin stres testinde 4.2 All-Core olduğunu hiç gördün mü?
V’ı offsete çek.
Offset’e aldıysan arkadaşın dediği gibi oradaki +V kısmına şimdilik 0.150 değeri gir.All core 4.2ghz mi bakmadım hiç. Şuan offset mod 4ghz fe açılıyor. Şimdi ne yapayım?
Daha V vermedik, geri gir Bios’a. Offset’e yapman gerekni yazdım onu yap.
giriyorum. V+ neresi tam olarak neyin altında?Daha V vermedik, geri gir Bios’a. Offset’e yapman gerekni yazdım onu yap.
Girdim şimdiDaha V vermedik, geri gir Bios’a. Offset’e yapman gerekni yazdım onu yap.
Daha V vermedik, geri gir Bios’a. Offset’e yapman gerekni yazdım onu yap.
Fotoğraf at oradan anlatayım. Offsete çektiysen.giriyorum. V+ neresi tam olarak neyin altında?
isim kısaltmaları bilmiyorum cahilim bu konuda
Mesaj otomatik birleştirildi:
Girdim şimdi
Bak orada ”+” kısmı var onun altındakine tıkla değer gir:giriyorum. V+ neresi tam olarak neyin altında?
isim kısaltmaları bilmiyorum cahilim bu konuda
Girdim şimdi
Alıntıyı görüntüle
Bak orada ”+” kısmı var ona tıkla değer gir:
İşte ben de burda takılıyorum. Voltajlar değişmiyor üstüne de tıklanmıyorBak orada ”+” kısmı var onun altındakine tıkla değer gir:
0.150
Ayrıca CPU V’ı 1.350 yapma, 1.1 yap.
Dostum buradan offset yapmamız biraz zor. Sen V ayarını offset değil override’a çek.Alıntıyı görüntüle
Değer girilmiyor
İşte ben de burda takılıyorum. Voltajlar değişmiyor üstüne de tıklanmıyor