Neler Yeni

Overclock yapmak istiyorum

Canxkarax

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,260
İsim
Can
Dostum buradan offset yapmamız biraz zor. Sen V ayarını offset değil override’a çek.
Başkan bak cidden vaktini ayırdığın için teşekkür ederim cahilliğimden kusura da bakma. Override da yok keşke msi anakart alaymışım bu ne ya?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum buradan offset yapmamız biraz zor. Sen V ayarını offset değil override’a çek.
Benim bi ayar mı kapalı da değişmiyor bunlar

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Başkan bak cidden vaktini ayırdığın için teşekkür ederim cahilliğimden kusura da bakma. Override da yok keşke msi anakart alaymışım bu ne ya?

Benim bi ayar mı kapalı da değişmiyor bunlar
Sıkıntı yok, V ayarına tıkladığında neler çıkıyor fotoğraf atar mısın?

Canxkarax

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,260
İsim
Can
Sıkıntı yok, V ayarına tıkladığında neler çıkıyor fotoğraf atar mısın?
image.jpg

Canxkarax

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,260
İsim
Can
Hmm anladım, offset modun yanındaki 1.350 V’ını değiştiremiyorsun sanırım. Eğer denemediysen bir dene. @RTX3080 bi’ bakabilir misin senin de aynıydı demiştin sanırım.
Değişmiyor. Bir tane adam vardı youtubede izlemiştim adam takır takır değiştiriyordu

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Değişmiyor. Bir tane adam vardı youtubede izlemiştim adam takır takır değiştiriyordu
O zaman bir deneyelim, hiç değilse bakmış oluruz. Şöyle yap yine o + kısmının altına gel, dediğim 0.150 değerini gir. Kaydet ve çık sonra bana az önce yaptığın gibi HWINFO64’ün fotosunu at.

Canxkarax

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,260
İsim
Can
O zaman bir deneyelim, hiç değilse bakmış oluruz. Şöyle yap yine o + kısmının altına gel, dediğim 0.150 değerini gir. Kaydet ve çık sonra bana az önce yaptığın gibi HWINFO64’ün fotosunu at.
image.jpg

image.jpg

@!Yardım Lazım! olmuş mu attım fotoğraf

GarenForWin

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Hmm anladım, offset modun yanındaki 1.350 V’ını değiştiremiyorsun sanırım. Eğer denemediysen bir dene. @RTX3080 bi’ bakabilir misin senin de aynıydı demiştin sanırım.
Değiştirebiliyor. Offset modeyi seçsin ardından alt kısımdan ayarlamak arttırmak istiyorsa + azaltmak istiyorsa - bassın sonra ne 1.35V'dan ne kadar değişiklik yapacaksa değiştirsin. F10 bassın çıksın.

Top Bottom