Overclok Yapımı Hakkında Yardım

Reaksiyon skoru
0
Merhaba arkadaşlar. Oyunlarda Düşük FPS alıyordum arkadaşlarım overclock yapmamı söylediler msi afterburneri indirdim ama core clock ve memory clock'u artırıp tik işaretine bastığımda geri 1030 a geliyor üstelik fotoğrafta gözüktüğü gibi mhz bazen 1030 yazıyor bazen 300 neden öyle oluyor? Bios ayarlarından overclock yapayım dedim advance ayarı yok bi kaç videoda f9 f10 benzeri tuşlara basarsanız açılır diyordu tüm tuşlara basmama rağmen açılmadı. Bilgisayarımın özelliklerini koydum overclock yapabilir miyim ve 4 veya 8 gb bi ram alsam oyunlarda gözle görülür fps artışı yaşar mıyım mesela the forest da 22 fps felan alıyorum -min ayarlarda- fps de artış olur mu?

Ekler

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    231.1 KB · Hit: 41
  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    228.6 KB · Hit: 42
  • Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    27.8 KB · Hit: 47
  • Screenshot_4.png
    Screenshot_4.png
    17.4 KB · Hit: 41
  • Screenshot_5.png
    Screenshot_5.png
    20.6 KB · Hit: 46
Laptop ile overclock yapmanızı önermem. Çok yüksek sıcaklıklara çıkabilir ve bozulabilir.

Merhaba arkadaşlar. Oyunlarda Düşük FPS alıyordum arkadaşlarım overclock yapmamı söylediler msi afterburneri indirdim ama core clock ve memory clock'u artırıp tik işaretine bastığımda geri 1030 a geliyor üstelik fotoğrafta gözüktüğü gibi mhz bazen 1030 yazıyor bazen 300 neden öyle oluyor? Bios ayarlarından overclock yapayım dedim advance ayarı yok bi kaç videoda f9 f10 benzeri tuşlara basarsanız açılır diyordu tüm tuşlara basmama rağmen açılmadı. Bilgisayarımın özelliklerini koydum overclock yapabilir miyim ve 4 veya 8 gb bi ram alsam oyunlarda gözle görülür fps artışı yaşar mıyım mesela the forest da 22 fps felan alıyorum -min ayarlarda- fps de artış olur mu?
Laptopa overclock denemeyin. Bir şekilde yapsanız bile soğutma sistemi sıkıntı çıkarabilir, 2FPS kazanç sağlayacağım diye kartı yakabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,924
Üyeler
197,319
Son üye
ff16r
Geri