Neler Yeni

Oversize Tişört Önerisi

yasinsuer

80+ Bronze
Beyler 80-100 TL bandında oversize tişört bakıyorum. Trendyol önerisi olanlar alıp kullanıyorsa satıcı ismi vererek yardımcı olabilir. Başka markalarda olur.

louis bloom

80+ Silver
Beyler 80-100 TL bandında oversize tişört bakıyorum. Trendyol önerisi olanlar alıp kullanıyorsa satıcı ismi vererek yardımcı olabilir. Başka markalarda olur.
instagram da @circlegiyim öneririm. @9eyik sayfasinin yaninda yeni açtığımız bi giyim yeri hepsi oversize ve genclere yonelik. bi bak istersen.

Kerem Hot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Kerem Hot
dün amazondan 3 tane kotondan oversize t-shirt aldım. kalitesi ortanın bir tık üzeriydi. totalde 120 verdim.

yasinsuer

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Kerem Hot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Kerem Hot
şuan stok kalmamış 1 günde elime ulaştı. takip edin ürünler orta kalite ama bu paraya tek t-shirt alıyorsun zaten.

Kerem Hot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Kerem Hot
şuan stok kalmamış 1 günde elime ulaştı. takip edin ürünler orta kalite ama bu paraya tek t-shirt alıyorsun zaten.
süre olarakta bir fikrim yok 1-2 günlük bir kampanya yapmışlardı sanırım. en çok satılan oldu orada pembe olan :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

amazondan nasıl bir güne ulaştı kanka
çarşamba öğlen sipariş verdim, perşembe elime ulaştı. perşembe de iphone şarj kablosu sipariş verdim yine öbür güne elimde :) amazon candır can

yasinsuer

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
süre olarakta bir fikrim yok 1-2 günlük bir kampanya yapmışlardı sanırım. en çok satılan oldu orada pembe olan :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

çarşamba öğlen sipariş verdim, perşembe elime ulaştı. perşembe de iphone şarj kablosu sipariş verdim yine öbür güne elimde :) amazon candır can
amazon yurt dışı değil mi kanka ben mi yanlış biliyorum

Kerem Hot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Kerem Hot
amazon.tr var kanka yurt dışıda var. ama bazı ürünler yurt dışında mevcut. tr de olmayabiliyor.

Kerem Hot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Kerem Hot
kanka trendyolman ürünlerinden aldın mı hiç?
trendyoldan giyim alışverişi hiç yapmadım. ama amazonun iade sistemi fln daha güzel diye duydum. ama hiç iadede bulunmadım. ama adamlar parmak kadar şeyi bile kutuyla gönderiyor. yani çalışma prensibi titizliği gayet güzel güven veriyor insana.

yasinsuer

80+ Bronze
trendyoldan giyim alışverişi hiç yapmadım. ama amazonun iade sistemi fln daha güzel diye duydum. ama hiç iadede bulunmadım. ama adamlar parmak kadar şeyi bile kutuyla gönderiyor. yani çalışma prensibi titizliği gayet güzel güven veriyor insana.
Peki oversize da beden nasıl alıyorsun normal düz beden tişört ile aynı ebdeni mi alıyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,743
Üyeler
161,340
Son üye
Cavoo06
Top Bottom