instagram da @circlegiyim öneririm. @9eyik sayfasinin yaninda yeni açtığımız bi giyim yeri hepsi oversize ve genclere yonelik. bi bak istersen.Beyler 80-100 TL bandında oversize tişört bakıyorum. Trendyol önerisi olanlar alıp kullanıyorsa satıcı ismi vererek yardımcı olabilir. Başka markalarda olur.
dün amazondan 3 tane kotondan oversize t-shirt aldım. kalitesi ortanın bir tık üzeriydi. totalde 120 verdim.Beyler 80-100 TL bandında oversize tişört bakıyorum. Trendyol önerisi olanlar alıp kullanıyorsa satıcı ismi vererek yardımcı olabilir. Başka markalarda olur.
tahmini ne zamana gelir?dün amazondan 3 tane kotondan oversize t-shirt aldım. kalitesi ortanın bir tık üzeriydi. totalde 120 verdim.
Koton Erkek Oversize Basic Tişört : Amazon.com.tr: Moda
Koton Erkek Oversize Basic Tişört : Amazon.com.tr: Modawww.amazon.com.trKoton Erkek Oversize Arkası Baskılı Tişört : Amazon.com.tr: Moda
Koton Erkek Oversize Arkası Baskılı Tişört : Amazon.com.tr: Modawww.amazon.com.tr
amazondan nasıl bir güne ulaştı kankaşuan stok kalmamış 1 günde elime ulaştı. takip edin ürünler orta kalite ama bu paraya tek t-shirt alıyorsun zaten.
süre olarakta bir fikrim yok 1-2 günlük bir kampanya yapmışlardı sanırım. en çok satılan oldu orada pembe olanşuan stok kalmamış 1 günde elime ulaştı. takip edin ürünler orta kalite ama bu paraya tek t-shirt alıyorsun zaten.
çarşamba öğlen sipariş verdim, perşembe elime ulaştı. perşembe de iphone şarj kablosu sipariş verdim yine öbür güne elimde amazon candır canamazondan nasıl bir güne ulaştı kanka
amazon yurt dışı değil mi kanka ben mi yanlış biliyorumsüre olarakta bir fikrim yok 1-2 günlük bir kampanya yapmışlardı sanırım. en çok satılan oldu orada pembe olan
Mesaj otomatik birleştirildi:
çarşamba öğlen sipariş verdim, perşembe elime ulaştı. perşembe de iphone şarj kablosu sipariş verdim yine öbür güne elimde amazon candır can
kanka trendyolman ürünlerinden aldın mı hiç?amazon.tr var kanka yurt dışıda var. ama bazı ürünler yurt dışında mevcut. tr de olmayabiliyor.
trendyoldan giyim alışverişi hiç yapmadım. ama amazonun iade sistemi fln daha güzel diye duydum. ama hiç iadede bulunmadım. ama adamlar parmak kadar şeyi bile kutuyla gönderiyor. yani çalışma prensibi titizliği gayet güzel güven veriyor insana.kanka trendyolman ürünlerinden aldın mı hiç?
Peki oversize da beden nasıl alıyorsun normal düz beden tişört ile aynı ebdeni mi alıyorsuntrendyoldan giyim alışverişi hiç yapmadım. ama amazonun iade sistemi fln daha güzel diye duydum. ama hiç iadede bulunmadım. ama adamlar parmak kadar şeyi bile kutuyla gönderiyor. yani çalışma prensibi titizliği gayet güzel güven veriyor insana.
şöyle söyleyeyim normalde kalıbına göre t-shirt bedenim M-L arasıdır. oversize da XS-S alıyorum. çünkü kalıp olarak genişler.Peki oversize da beden nasıl alıyorsun normal düz beden tişört ile aynı ebdeni mi alıyorsun