Oyun şuanda en kötü durumunda. paladinsi tarihe gömemez. Paladinse geçen oyuncular bile var.Güzel oyun bedava olması mantıklı oldu paladins gibi yan sanayi çakmaları artık tarihe gömülür. Arkadaşlarla beraber çok keyifli bi oyun. LoL, CS, Valo gibi sürekli oynanabilecek bi oyun.
100 saatim var tek söyliceğim karşınıza sizden bin kat iyi oyuncular gelip duruyo ve oyununuzu mahvediyo bu sorun çözülmedikçe oynanması hep düşük kalıcakOyun şuanda en kötü durumunda. paladinsi tarihe gömemez. Paladinse geçen oyuncular bile var.
Ki paladins daha çok güncelleme alıyor o oyunun tek problemi oyuncu kitlesi baya yeteneksiz
Öyle bir şey değil tam olarak. Oyunda forced 50/50'ye benzer bir şey var ve herkes bundan müzdarip. Rankedda çoğu zaman 1 oyun iyi takım, 1 oyun kötü takımla oynuyorsun ve gözlemlemesi bayağı kolay.100 saatim var tek söyliceğim karşınıza sizden bin kat iyi oyuncular gelip duruyo ve oyununuzu mahvediyo bu sorun çözülmedikçe oynanması hep düşük kalıcak
Uzun süreli bi ow oyuncusu değilim hocam ow2'nin çıkışıyla ücretsiz olduğu dönemde başlamıştım. Gayet keyif alıyordum paladinsi de daha önce oynamış birisi olarak Paladins'i hep ow nin yan sanayi çakması olarak gördüm. Ow'nin önceki durumunu bilmiyorum ama şuanki durumu en kötüyse bile paladinsden iyidir bence. Karakterler haritalar vb olsun paladins'den 3 gömlek üstün bi oyun bence.Oyun şuanda en kötü durumunda. paladinsi tarihe gömemez. Paladinse geçen oyuncular bile var.
Ki paladins daha çok güncelleme alıyor o oyunun tek problemi oyuncu kitlesi baya yeteneksiz
Yeni gelen hero paralı sanırım, açmanın yolunu bulamadım.p2w ile alakasi yok. Herolari oynayarak aciyorsun.
Challengelara girip hero challengelardan görevini aktif etiyorsun. Genellikle 6 tane basit görev antremanda şu skilli kullan gibi şeyler veriyor. Birde All role veya o karakterin rolünde 35 maç kazanmanı istiyor.Yeni gelen hero paralı sanırım, açmanın yolunu bulamadım.
Şu oyuna güncelleme basmayıp sonra 2. oyun diye piyasaya sürdüler ya ne diyeyim ben.Overwatch 2 Steam'e geldi
Overwatch® 2 on Steam
Overwatch 2 is a critically acclaimed, team-based shooter game set in an optimistic future with an evolving roster of heroes. Team up with friends and jump in today.store.steampowered.com
cs yi güncelleme olarak getirdiler overwatch da öyle olsaydıŞu oyuna güncelleme basmayıp sonra 2. oyun diye piyasaya sürdüler ya ne diyeyim ben.
Echo çıkalı kaç yıl geçti de adamlar güncelleme getirdiler.
Rezil yani buna güzel denmez bildiğin 1. oyun güncellemesi denir .
Steam'e geldiği iyi ama gene dediğim gibi bir güncelleme getirdik diye oyunu yeni oyun gibi sundular piyasalara
ben farklılık olsun diye gireceğim sürekli cs apex fortnite giriyomBen ilk çıktığı zamanlarda oynadım başlarda sardı fakat sıkmaya başladı saldım sonra.
Bu oyunda da bir yerden sonra hep aynı şeyi yaptığımı fark edip salmıştımcs yi güncelleme olarak getirdiler overwatch da öyle olsaydı
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben farklılık olsun diye gireceğim sürekli cs apex fortnite giriyom