Öykü kitabımdan ilk kazancım yeey!

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
29,568
Sonun Arzusu isimli gotik öykü kitabım var. Onun satışından ilk kazancımı aldım. Küçük bir para ama insan mutlu oluyor ufaktan. 😊

Banka hesabına da çekebilirdim. Ama Kitapyurdu.com'da harcamak üzere çek olarak almayı tercih ettim.

Ufak da olsa bu mutluluğumu paylaşmak istedim.😇

Screenshot_20250513_145250_Edge.webp

Sonun Arzusu isimli gotik öykü kitabım var. Onun satışından ilk kazancımı aldım. Küçük bir para ama insan mutlu oluyor ufaktan. 😊

Banka hesabına da çekebilirdim. Ama Kitapyurdu.com'da harcamak üzere çek olarak almayı tercih ettim.

Alıntıyı görüntüle
Hayırlı olsun.Birgün sizi çok daha iyi yerlerde çok daha ünlü bi yazar olarak görürüz umarım.suan yazılan kitapların vahametinden dolayı sizin gibi yazarlara ihtiyacımız olacak xd

başarılarının devamı gelsin hocam kitabın yorumlarını okudum okuyucular baya beğenmiş uzun süredir kitap okumuyordum not aldım okul bitince alır okurum.
kitap hakkında nasıl olduğu gibi cevapları bu siteden bakabilirsiniz

Hayırlı olsun. Daha güzel yerlere gelmen dileğiyle...

Alıntıyı görüntüle
Hayırlı Olsun Reis Bende Dün Bu Kitapları Aldım
Kitap_202004201735588217671.webp

mih_200.webp

Alıntıyı görüntüle
sen en son yksye çalışıp gunde 5 vakit namaz kılıp psikolog gibi dolaniyordun nerelerdesin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sen en son yksye çalışıp gunde 5 vakit namaz kılıp psikolog gibi dolaniyordun nerelerdesin
ve gaydib diye hatirliyorum oyle miydin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,837
Üyeler
185,174
Son üye
OptimusPrime161
Geri