Neler Yeni

Oynadığım en kötü oyun rdr2

911gt3rs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
911gt3rs
bilmiyorum tiktokta instada oyun sayfaları mı aşırı abarttı ama oyun aşırı baydı gram bi heyecan yok.görev tamamlama süresi 5 dk görev alanına gidip gelmek 30 dk.At sürme simülatörden farksız bi oyun.İlk başkla bi hikaye doğrultusunda gidicek dedim ama yok görev görev aşırı baydı .Bi göreve gidiyoruz 20 dk boş boş konuşuyolar at sürüyoruz sonrada 2 dk da görevi yapıp tekrar dön geri atın enerjisi bitsin yavaşla harbi aşırı baydı.Bilmiyorum yada ben beklentiyi çok fazla tuttum.Yada birşeyleri yanlış yapıyorum

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
646
İsim
efe araci
bilmiyorum tiktokta instada oyun sayfaları mı aşırı abarttı ama oyun aşırı baydı gram bi heyecan yok.görev tamamlama süresi 5 dk görev alanına gidip gelmek 30 dk.At sürme simülatörden farksız bi oyun.İlk başkla bi hikaye doğrultusunda gidicek dedim ama yok görev görev aşırı baydı .Bi göreve gidiyoruz 20 dk boş boş konuşuyolar at sürüyoruz sonrada 2 dk da görevi yapıp tekrar dön geri atın enerjisi bitsin yavaşla harbi aşırı baydı.Bilmiyorum yada ben beklentiyi çok fazla tuttum.Yada birşeyleri yanlış yapıyorum
hocam rockstarın çoğu oyunu böyle hikaye olarak çok bir şey beklememk lazım atmosferi grafikleri ve karakterlerinin taştaşlılığından o oyun çok sevildi yoksa at sürme similasyonu doğrudur.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Bende oyun bir senedir kurulu. Daha başlamadım. Oyun hakkındaki olumsuz yorumlar tam da beni oyundan soğutan şeyler olunca bir türlü başlamak içimden gelmiyor. Hantal karaktere tahammülüm yok.

911gt3rs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
911gt3rs
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende oyun bir senedir kurulu. Daha başlamadım. Oyun hakkındaki olumsuz yorumlar tam da beni oyundan soğutan şeyler olunca bir türlü başlamak içimden gelmiyor. Hantal karaktere tahammülüm yok.
120 gb boşuna bekledim 1 gece vallahi uykum geldi.Görevlere gitmek bela

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
646
İsim
efe araci

-Annatar-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,001
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
Ben de 10 saat oynadıktan sonra sıkıcı bu demiştim. Az daha oynayayım olmazsa silerim dedim. Şimdi 1800 saatim var.

Lost_Dragon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
945
İsim
Göksel Gündüz
RDR2'nin amacı haritayı keşfetmek. Göreve giderken sadece göreve odaklanmak yerine gideceğin yöne doğru haritadaki bölgeleri keşfedersen o zaman at sürme simülasyonu olmadığını farkedersin.

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,818
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
katılıyorum. oyunu yükleyeli 1 yıldan fazla oldu ama toplasan 5 saat oynamamışımdır. Oyuna girip bitirmeye çalışayım diyorum ama dediğin gibi görev yapmak felan basit ama göreve gitmek tamamen zaman kaybı . bu oyun günümüzde nasıl tutmuş anlamadım.
günümüz sabırsız insanları videoları bile 1.5 veya 2x izlerken , herşeyin kısayolunu yapmaya çalışırken bu yavaş tempoya nasıl ayak uydurmuşlar şaşırıyorum .

-Annatar-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,001
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Görkem Çağan
zevkler ve renkler tartışılmaz herkes hamburger sevicek diye bişey yok pizzada sevebilirsin

Ben grafiğinden oynamıştım sarmıştı. Yoksa hâlâ super mario bros speedrun yapmak daha eğlenceli

Top Bottom