cemtastan2301
80+ Gold
Bu ikisini aynı kefeye nasıl koydun ? Bu bildiğin oyun dünyasına hakaret kardeşim SWAT çağırın.KÖTÜ
Valorant
CS Go
Bu ikisini aynı kefeye nasıl koydun ? Bu bildiğin oyun dünyasına hakaret kardeşim SWAT çağırın.KÖTÜ
Valorant
CS Go
Liste güzel olmuş. Zaten sana göre olduğu için eleştiri yapamayız. Sherlock holmes Devils daughter ı ben hiç sevmedim. Bu hariç liste tam bana göre olmuş.Bu sıralar herkes bu tarz konular açmış bende açayım dedim. Listede sadece oynadığım oyunlar var. Çok pahalı oyunlar alamadığım için listede Cyberpunk,RDR2 yok. Çocukken oynadığım oyunlara da yer verdim.
(Bu liste kişiseldir)
FAVORİ OYUNUM
Dying light
MÜKEMMEL
Witcher 3
Grand theft auto 4
Grand theft auto san andreas
Max payne 2
Resident evil 2 remake
Efootball pes 21
Tomb raider
Hitman 2
Hitman 2016
Hitman absolution
GÜZEL
Sherlock holmes Devils daughter
Need for speed Carbon
Need for speed undergraund 2
Metro 2033
NORMAL
Watch dogs 2
Fortnite
Max payne
EH İŞTE
Grand theft auto 5
Grand theft auto 3
Grand theft auto vice city
Borderlans 2
KÖTÜ
Witcher 1
Valorant
CS Go
League of legends
Just cause 2
neden valoya kötü dedin alındım gücendimBu sıralar herkes bu tarz konular açmış bende açayım dedim. Listede sadece oynadığım oyunlar var. Çok pahalı oyunlar alamadığım için listede Cyberpunk,RDR2 yok. Çocukken oynadığım oyunlara da yer verdim.
(Bu liste kişiseldir)
FAVORİ OYUNUM
Dying light
MÜKEMMEL
Witcher 3
Grand theft auto 4
Max payne 2
Resident evil 2 remake
Efootball pes 21
Tomb raider
Hitman 2
Hitman 2016
Hitman absolution
GÜZEL
Need for speed Carbon
Metro 2033
NORMAL
Watch dogs 2
Fortnite
Max payne
EH İŞTE
Grand theft auto 5
Grand theft auto 3
Borderlans 2
KÖTÜ
Witcher 1
Valorant
CS Go
League of legends
Just cause 2
Valorant kötü bir oyun mu? Fikirlerine saygı duyuyorum fakat bu fikrin oyunu oynamayı bilmiyorsun diye olabilir mi?Bu sıralar herkes bu tarz konular açmış bende açayım dedim. Listede sadece oynadığım oyunlar var. Çok pahalı oyunlar alamadığım için listede Cyberpunk,RDR2 yok. Çocukken oynadığım oyunlara da yer verdim.
(Bu liste kişiseldir)
FAVORİ OYUNUM
Dying light
MÜKEMMEL
Witcher 3
Grand theft auto 4
Max payne 2
Resident evil 2 remake
Efootball pes 21
Tomb raider
Hitman 2
Hitman 2016
Hitman absolution
GÜZEL
Need for speed Carbon
Metro 2033
NORMAL
Watch dogs 2
Fortnite
Max payne
EH İŞTE
Grand theft auto 5
Grand theft auto 3
Borderlans 2
KÖTÜ
Witcher 1
Valorant
CS Go
League of legends
Just cause 2
Baya saygı gösteriyormuşsun.Valorant kötü bir oyun mu? Fikirlerine saygı duyuyorum fakat bu fikrin oyunu oynamayı bilmiyorsun diye olabilir mi?
Valorant’a kötü bir oyun diyorsan muhtemelen oynamayı bilmiyorsundur, birine oynamayı bilmiyorsun demek de saygısızlık değildir.Baya saygı gösteriyormuşsun.
Valorant bana göre de kötü bir oyun. Oynamayı bilmek yada bilmemekle alakası yok. Herkes her oyunu sevecek diye bir şey de yok.Valorant’a kötü bir oyun diyorsan muhtemelen oynamayı bilmiyorsundur, birine oynamayı bilmiyorsun demek de saygısızlık değildir.
Pek tazım değilneden valoya kötü dedin alındım gücendim
Fikirlerime çok saygı uyduğunuzu zaten yazdığınız mesajda görebiliyorum. Ayrıca ben sadece Valorant a kötü demedim ayrıca CS GO ya da kötü dedim. Mantık olarak düşünürsen zaten online oyunları sevmediğimi anlarsın.Valorant kötü bir oyun mu? Fikirlerine saygı duyuyorum fakat bu fikrin oyunu oynamayı bilmiyorsun diye olabilir mi?
ilk kez güzel bir şekilde yazılmış bir liste gördüm en azından "çöp" kelimesi geçmeyenBu sıralar herkes bu tarz konular açmış bende açayım dedim. Listede sadece oynadığım oyunlar var. Çok pahalı oyunlar alamadığım için listede Cyberpunk,RDR2 yok. Çocukken oynadığım oyunlara da yer verdim.
(Bu liste kişiseldir)
FAVORİ OYUNUM
Dying light
MÜKEMMEL
Witcher 3
Grand theft auto 4
Max payne 2
Resident evil 2 remake
Efootball pes 21
Tomb raider
Hitman 2