kazıkılıvoyvada
80+
- Reaksiyon skoru
- 65
Başlamak için kaliteli bir fps oyunu arıyorum hikayeli olmasın
hızlı oyun tercih edecek olsam sanırım Apex oynardım tavsiyen için sağ olGerçeklik istersen ve taktiksel zekana güveniyorsan uzjn süreli oynicaksan Rainbow six siege eğer eğlence istiyorsan takılmalık giriyim oynanış hızlı olsun yeni çıkmış olsun dersen Xdefianta bakabilirsin
arkadaşlarla oynamak zevkli olur mu sizce ?Bf 2042 mekan savunmaca ve savaşın dibi. Jet uçak tank hepsi var
teşekkür ederim tavsiye için Titanfall 2 oynadım r6s düşünebilirimonline için r6s
single için titanfall 2
2042 hariç tüm serileri oynadım. Yeni AM5 sistem topluyorum 2042 oynayabilmek içinBf 2042 mekan savunmaca ve savaşın dibi. Jet uçak tank hepsi var
Rainbow six siege oyna kesinlikleBaşlamak için kaliteli bir fps oyunu arıyorum hikayeli olmasın
Trde fazla yt videosu çeken yok "Reembey" diye bir kanal var orayı izleyip oyunu öğrenebilirsin. Daha iyi olur senin için.Rainbow six siege oyna kesinlikle
4 kişilik arkadaş grubunla manga kurdunmu saatlerce başından kalkamazsınarkadaşlarla oynamak zevkli olur mu sizce ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
teşekkür ederim tavsiye için Titanfall 2 oynadım r6s düşünebilirim
2042 hariç tüm serileri oynadım. Yeni AM5 sistem topluyorum 2042 oynayabilmek için
tamamdır kral eyvallahRainbow six siege oyna kesinlikle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Trde fazla yt videosu çeken yok "Reembey" diye bir kanal var orayı izleyip oyunu öğrenebilirsin. Daha iyi olur senin için.
sağ ol reis ona da bakarım4 kişilik arkadaş grubunla manga kurdunmu saatlerce başından kalkamazsınTadından yenmez. BF1 ve BF5 oynanmaz şuan PB yok hileci dolu.