YENİ BİR FPS OYUNU ARIYORUM

hocam bu cs kariyeriyle e sporcu olabilirdiniz :) evet cs de çok güzel bir oyun ama faceit girmek lazım yoksa oynayamazsın hileden
Valla yerel turnuvalara çok katıldım ama o dönem bilinçli değildik maalesef.. CS:GO ilk dönemler ESEA'da xantares ve sevgilisiyle en az 50 maç atmışımdır. Dedelerin hepsini tanıyorum :D

Kesinlikle haklısın sen öneri sunduğunda dinlememekle kalsalar iyi yine din dil ırk Allah kitap Ata ailevi değerler gibi unsurlara hakaretler havalarda uçuşuyor ki flame atma mental düşürme gibi olayları saymıyorum acilen valoranta oyuncu atma oylaması getirilmesi gerekiyor
Malesefki öyle. Çocuğa diyorum bak şunu şuraya atma böyle at beklemezler falan taktik veriyorum, çokmu biliyon y***m diadan çıkamamıssın diyor. Cocuga diyorum bak ben immoyum arkadaşla girmeye geldim sanada tavsiye veriyorum kazanalım diye eloyla alakası yok, adam ozaman maininfr oyna ben böyle kullanıcam diyor düz kontak kafaları var bu yüzden tr girişmez

Valla yerel turnuvalara çok katıldım ama o dönem bilinçli değildik maalesef.. CS:GO ilk dönemler ESEA'da xantares ve sevgilisiyle en az 50 maç atmışımdır. Dedelerin hepsini tanıyorum :Dyen
Valla yerel turnuvalara çok katıldım ama o dönem bilinçli değildik maalesef.. CS:GO ilk dönemler ESEA'da xantares ve sevgilisiyle en az 50 maç atmışımdır. Dedelerin hepsini tanıyorum :D
valla hocam siz de dede gibisiniz ben daha gencim

Hocam demiyeyim de abi diyeyim sana daha doğru olur gibi maşallah abi maşallah 😄

Kesinlikle haklısın sen öneri sunduğunda dinlememekle kalsalar iyi yine din dil ırk Allah kitap Ata ailevi değerler gibi unsurlara hakaretler havalarda uçuşuyor ki flame atma mental düşürme gibi olayları saymıyorum acilen valoranta oyuncu atma oylaması getirilmesi gerekiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vallaha dostum inan bende oyun arıyorum da yok yani hikayeli oyunlara döndüm gerginlik yok stres yok tavsiye ederim 😄
katılıyorum

Vallaha dostum inan bende oyun arıyorum da yok yani hikayeli oyunlara döndüm gerginlik yok stres yok tavsiye ederim 😄
vallahi haklısın hocam ben de geçmeyi düşünüyorum ama fps siz de yapamıyorum bir bağımlılık benimkisi

Malesefki öyle. Çocuğa diyorum bak şunu şuraya atma böyle at beklemezler falan taktik veriyorum, çokmu biliyon y***m diadan çıkamamıssın diyor. Cocuga diyorum bak ben immoyum arkadaşla girmeye geldim sanada tavsiye veriyorum kazanalım diye eloyla alakası yok, adam ozaman maininfr oyna ben böyle kullanıcam diyor düz kontak kafaları var bu yüzden tr girişmez
Oyle ortak denilecek bir şey yok arada giriyorum bende solo vakit öldürmek için oynuyorum eli dia 2 şu an bir hesabın öyle oynaya oynaya kastım TRde de yani 30 vuruyorum support karakterle lose alıyorum diğer maça mental kalmıyor adamın savunması ben eğlenmek için giriyorum oluyor oyun hayatınız olmamalı gibi gibi terimler.

Fosil mübarek, valo kapalı betadan yeni çıktığında daha fazla oynanmıyorken cs den geçmiştim ozaman yücelik yoktu immobun bir altı diaydı ordada baya bi yayıncı vardı. Her maç birini eziyorduk. Yayınlara çıkıyorduk. Simdi fırsatımız olsa yayınlara cıkarak adımızı duyurur belki e spora fırsat buluruz. her şey ilk halinde güzel.

katılıyorum

vallahi haklısın hocam ben de geçmeyi düşünüyorum ama fps siz de yapamıyorum bir bağımlılık benimkisi
Kendini bfnin story modları codun story modlariyla tatmin edebilirsin FPS olarak hikayeleri en zorda olunca npcler delleniyor tavsiye ederim 😄

katılıyorum

Valo cs harici rank kasılacak bi fps oyunu kalmadı bi ikisi var. Zevk alabiliyosan hikayeli oyna. Malesefki çok denedim olmuyor gow ragnarok aldım en sevdiğim oyundur kendisi onu bile %70 de saldım, ne tuhafki 5vs5 aynı şeyi yaptığımız oyundan sıkılmıyorum çok tuhaf vallahi.

Valo cs harici rank kasılacak bi fps oyunu kalmadı bi ikisi var. Zevk alabiliyosan hikayeli oyna. Malesefki çok denedim olmuyor gow ragnarok aldım en sevdiğim oyundur kendisi onu bile %70 de saldım, ne tuhafki 5vs5 aynı şeyi yaptığımız oyundan sıkılmıyorum çok tuhaf vallahi.
senle aynı durumdayım hocam çok denedim birkaç oyun bitirdim ama bana hiç hitap etmiyor çok nadir ghost of tsushimayı oynadım sıkılmadan gow u 2 ayda bitirdim 15 saatlik oyunu o kadar sıktı diyebilirim

Kendini bfnin story modları codun story modlariyla tatmin edebilirsin FPS olarak hikayeleri en zorda olunca npcler delleniyor tavsiye ederim 😄
bf gibi gerçekçi oyunlar çok sarmıyor beni fps üzerinde

Arena Breakout İnfinite ve Arma Reforger oynuyorum ben bu aralar. Arena, Tarkov tarzı extraction shooter. Arma reforgerda modlar var. Direkt pvp olan modlarıda var. Realism savaş modlarıda var şehir falan alıyorsun. Bunları deneyebilirsin.

Arena Breakout İnfinite ve Arma Reforger oynuyorum ben bu aralar. Arena, Tarkov tarzı extraction shooter. Arma reforgerda modlar var. Direkt pvp olan modlarıda var. Realism savaş modlarıda var şehir falan alıyorsun. Bunları deneyebilirsin
hiç duymamıştım ama deneyeceğim hocam sağolun

Geri