adam sistem kaldırmaz diyor ağa sen gta5 öneriosungel gta5 online dc ahmeti3833
Knight da çar açacağım ama hangi karakter solo yani tek oynamada avantajlı?sen yeterki istee
kaldirir i5 2410m 4gb ram amd hd 6470m pencere modunda 30 fps oynuyordumadam sistem kaldırmaz diyor ağa sen gta5 öneriosun
Bu sistem kaldırır mı Smite'yi?Smite başlayabilirsin, beni çok sarmıştı Smite 2 çıkıcak diye bırakmıştım, 2 çıksın tekrar başlayacağım. Tabii ücretsiz olursa
valla sistemlerden pek anlamıyorum hocam yeni çıkacak oyunun sistem gereksinimleri buınlar muhtemelen yetmiyorBu sistem kaldırır mı Smite'yi?
Intel Celeron N2840 2.16 Ghz Çift çekirdek
4 GB RAM 1333 mhz
Intel HD Graphics 1 GB
Kaldırmaz.valla sistemlerden pek anlamıyorum hocam yeni çıkacak oyunun sistem gereksinimleri buınlar muhtemelen yetmiyor
Alıntıyı görüntüle
Bu sistem kaldırır mı Smite'yi?
Intel Celeron N2840 2.16 Ghz Çift çekirdek
4 GB RAM 1333 mhz
Intel HD Graphics 1 GB
smiteı kaldırır gibi ama 2. oyun çıktıktan sonra oyuncu sayısı çok düşer muhtemelenKaldırmaz.
hocam gta yı böyle oynayacağınıza roblox oynayın daha iyi sıfır şakalaptoptu az modifiye edersen ram gomulu degilse 8 gb ram yapip ltsc 18 kurup altina ekstra fan alip vindowede oynarsan gta açar
Mesaj otomatik birleştirildi:
ek amd r5 gpu olsa daha iyi olabilirmiş bu laptopda
minde dedigi işlemci ve gpu 2 kat daha güçlu zaten açmaz gibi max mc için ugretilmiş laptopsmiteı kaldırır gibi ama 2. oyun çıktıktan sonra oyuncu sayısı çok düşer muhtemelen
Alıntıyı görüntüle
Warframe oynayanmı varmış forumda anaa naber kankaWarframe oyna, hayatını ada.
Kanka knight online para yatırmadan bir şey yapılmıyor diyenler olmuş. Başlanır mı? Yoksa Cabal'a felan mı başlamalıyım?silkroad'a başlama zamanın gelmiş.
yada knight online
yada metin2