oyun açıyorum 1,2dk sonra fps 20,30a iniyor

Reaksiyon skoru
2
bilgisayarım msi katana gf76 11ue
11800h ve rtx 3060 a sahip 90 100 fps aldığım oyunlarda 1,2 dk sonra birden fps20,30a iniyor gpu ve cpu sıcaklıkları normal 75,80 dereceyi geçmiyor ama gpu kullanımı %100e kendini kitliyor ve oyundan çıkmadan inmiyor lütfen yardımcı olurmusunuz

bilgisayarı güvenli modda vs açıp deneyin derim muhtemelen kendini koruma moduna falan alıyor olabilir yada format atın driverları temiz yükleyin

flaşsız format attım subnauticada tekrar denedim düzelmedi
ekran kartı driverı güncel
diğerleri olmayabilir

flaşsız format attım subnauticada tekrar denedim düzelmedi
ekran kartı driverı güncel
diğerleri olmayabilir
msi center uygulamasından performası turboya aldım nvidia control panelden grafik işlemcisini yüksek performaslı nvidia işlemcisini seçtim şuanda fps 30a kitlenmiyor arada bir subnauticada drop yiyorum dirt ralli 2.0 da herhangi bir fps kaybı veya dropla karşılaşmadım bu sorundan muzdarip olanlar bu yolu deneyebilir kesin bir çözüm bulursam onuda yazıcam

msi center uygulamasından performası turboya aldım nvidia control panelden grafik işlemcisini yüksek performaslı nvidia işlemcisini seçtim şuanda fps 30a kitlenmiyor arada bir subnauticada drop yiyorum dirt ralli 2.0 da herhangi bir fps kaybı veya dropla karşılaşmadım bu sorundan muzdarip olanlar bu yolu deneyebilir kesin bir çözüm bulursam onuda yazıcam
İşlemci sıcaklığı korumak için ghz düşürüyor olabilir buda dar boğaz yapıyor olabilir. Yani aklıma gelen enn son senaryo bu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,715
Üyeler
192,477
Son üye
sanardım
Geri