Neler Yeni

Oyun arkadaşı arıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Enes Burak Yazan
Arkadaşlar sonunda pc aldım kendime. Çoğu oyunu ultrada oynatıyor. Oyun arkadaşı arıyorum, oyunları bilen. Çabuk ısınan. 15 Yaşındayım her oyunu oynarım. Sıklıkla csgo valorant minecraft oynarım. Ama her oyunu oynuyorum. Dediğim gibi 15 yaşındayım erkeğim. Erkek olursa daha iyi olur oyun arkadaşım, discorddan yazabilirsiniz. Werzy🖤#6900

Avolay

80+ Gold
Burada yazmaktansa TR serverinde seri seri oyna bulursun birini ben öyle buldum 🥰

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Burada yazmaktansa TR serverinde seri seri oyna bulursun birini ben öyle buldum 🥰
Katılıyorum.

Tek başıma oynayıp full konsantre adam vurup mutsuz bir oyuncu iken şans eseri oyunuma denk gelen bir grup ile arkadaş oldum ve 2 3 aya yakındır akşamları beraber takılıyoruz.
Eski oyunlarıma göre daha az vursam da çok daha mutlu oluyor oyunlarım.
Tabi biraz da şans

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
samet çetinel
Arkadaşlar sonunda pc aldım kendime. Çoğu oyunu ultrada oynatıyor. Oyun arkadaşı arıyorum, oyunları bilen. Çabuk ısınan. 15 Yaşındayım her oyunu oynarım. Sıklıkla csgo valorant minecraft oynarım. Ama her oyunu oynuyorum. Dediğim gibi 15 yaşındayım erkeğim. Erkek olursa daha iyi olur oyun arkadaşım, discorddan yazabilirsiniz. Werzy🖤#6900
knk dc bıraksana tekarar ekleyemiyorum

Top Bottom