Maalesef.Game pass var ise ao4 gelirim
Dying Light favori oyunlarından biri şu an The Following'in yarısını bitirdim belki birlikte oynayabiliriz ama şu sıralar ETS2 ve Battlefield 1 sarıyorDers çalışmaktan baydım. Oyun arkadaşı arıyorum.
Her gün oynayamayız belki ama her haftasonu oynayabiliriz.
Aklımda Dying Light ve Sea of Thieves var.
Hocam Günde Kaç Saat Çalışabiliyorsunuz ? Ne Durumdasınız ?Ders çalışmaktan baydım. Oyun arkadaşı arıyorum.
Kötü durumdayım. 11 saate kadar çıktım. Kendimi çok sıktım. Bu da zararlıymış. Şu an içimden ders çalışmak bile gelmiyor.Hocam Günde Kaç Saat Çalışabiliyorsunuz ? Ne Durumdasınız ?
YapmaKötü durumdayım. 11 saate kadar çıktım. Kendimi çok sıktım. Bu da zararlıymış. Şu an içimden ders çalışmak bile gelmiyor.
O yüzden oyun da oynamak istiyorum.
Ders Ve Net Durumlarınız Ne Durumda Hocam ?Kötü durumdayım. 11 saate kadar çıktım. Kendimi çok sıktım. Bu da zararlıymış. Şu an içimden ders çalışmak bile gelmiyor.
O yüzden oyun da oynamak istiyorum.
Tamam la.Hafta sonu derse geliyorsun Caner.
Net bilmiyorum hiç deneme yapmadım. Ders olarak sıfırdan başlayan biri ne kadar iyi olabilirse o kadar iyiyim.Ders Ve Net Durumlarınız Ne Durumda Hocam ?
2 oyunda var ama benim arkadaşlar oynamıyorum steam link at ekliyim boş olunca gelirimDers çalışmaktan baydım. Oyun arkadaşı arıyorum.