Neler Yeni

Oyun arşivi için güvenilir torrent sitesi önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Görkem Çalışkan
Selam arkadaşlar ben kendim canım sıkılınca değişik hobiler yapıyorum mesela bazen web sitesi tasarlıyorum bazen minik oyunlar yapıyorum ve bazen kendi kod düzenleyicimi vb değişik şeyler yapıyorum fakat sizde bildiğiniz gibi artık steam ubisoft vb şirketlerden oyun alırken sadece lisansını aldığımızı herkes biliyor ve ileri zamanlarda steam falan kapansa belki hiçbirimiz artık bu oyunlara erişemeyeceğiz bu yüzden bende internette en sevdiğim bulabileceğim oyunları GOG'dan veya torrent sitelerinden indirim yaklaşık 4TB yakın bir arşiv oluşturmayı düşünüyorum şimdi öncelikle lütfen korsana destek yok vb mesajlar atmayın bende zaten oyunların lisansı var ama şu DRM laneti yüzünden bazı oyunların dosyalarini atsam bile steam bağlantısı gerektiriyor o yüzden kendi crackleyemediğim oyunları korsan indirmeyi düşünüyorum ve sizden güvenilir torrent sitesi önerileri istiyorum.

Eğer bur moderatör okuyorsa forum kurallarına aykırıysa lütfen konuyu silsin eğer çok ciddi değilse silmesin çünkü oyunları internetten toplamam lazım

Son düzenleme:

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Selam arkadaşlar ben kendim canım sıkılınca değişik fobiler yapıyorum mesela bazen web sitesi tasarlıyorum bazen minik oyunlar yapıyorum ve bazen kendi kod düzenleyicimi vb değişik şeyler yapıyorum fakat sizde bildiğiniz gibi artık steam ubisoft vb şirketlerden oyun alırken sadece lisansını aldığımızı herkes biliyor ve ileri zamanlarda steam falan kapansa belki hiçbirimiz artık bu oyunlara erişemeyeceğiz bu yüzden bende internette en sevdiğim bulabileceğim oyunları GOG'dan veya torrent sitelerinden indirim yaklaşık 4TB yakın bir arşiv oluşturmayı düşünüyorum şimdi öncelikle lütfen korsana destek yok vb mesajlar atmayın bende zaten oyunların lisansı var ama şu DRM laneti yüzünden bazı oyunların dosyalarini atsam bile steam bağlantısı gerektiriyor o yüzden kendi crackleyemediğim oyunları korsan indirmeyi düşünüyorum ve sizden güvenilir torrent sitesi önerileri istiyorum.

Eğer bur moderatör okuyorsa forum kurallarına aykırıysa lütfen konuyu silsin eğer çok ciddi değilse silmesin çünkü oyunları internetten toplamam lazım
Her erkeğin güvendiği tek kadına güveniyorum ben bu konuda; fitgirl

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Görkem Çalışkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Görkem Çalışkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kendisi güveninilirmidir bir ara kendisini duymuştup tp gibi forumlarda gow u crackli yükleyen bir arkadaş kaspersky ike tarattığında trojan falan çikmiş ama o da host dosyası değişiminden olmuş galiba
Oyun crackcisi. Sitesi var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Her erkeğin güvendiği tek kadına güveniyorum ben bu konuda; fitgirl
Öneri için teşekkürler bakacağım

exist.one

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Yusuf Karayer
Kendisi güveninilirmidir bir ara kendisini duymuştup tp gibi forumlarda gow u crackli yükleyen bir arkadaş kaspersky ike tarattığında trojan falan çikmiş ama o da host dosyası değişiminden olmuş galiba

Mesaj otomatik birleştirildi:

Öneri için teşekkürler bakacağım
Güvenilir şuan PC'mde 4 tane crack oyun var hepsi FitGirl.

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Torrent ile çok alakam yokda kendisi bir torrent kullanıcısı seeder mi yoksa bir sitesi mi var?
Fitgirl repack sitesi var. Önce indiriyosun sonra dosya açılımı yapıyosun biraz daha sıkıştırılmış dosya olarak indirmeni sağlıyor. Bu senin için iyi olur, daha çok oyun indirebilirsin

Top Bottom