XAcn Developer
80+
Dahası
Selam arkadaşlar ben kendim canım sıkılınca değişik hobiler yapıyorum mesela bazen web sitesi tasarlıyorum bazen minik oyunlar yapıyorum ve bazen kendi kod düzenleyicimi vb değişik şeyler yapıyorum fakat sizde bildiğiniz gibi artık steam ubisoft vb şirketlerden oyun alırken sadece lisansını aldığımızı herkes biliyor ve ileri zamanlarda steam falan kapansa belki hiçbirimiz artık bu oyunlara erişemeyeceğiz bu yüzden bende internette en sevdiğim bulabileceğim oyunları GOG'dan veya torrent sitelerinden indirim yaklaşık 4TB yakın bir arşiv oluşturmayı düşünüyorum şimdi öncelikle lütfen korsana destek yok vb mesajlar atmayın bende zaten oyunların lisansı var ama şu DRM laneti yüzünden bazı oyunların dosyalarini atsam bile steam bağlantısı gerektiriyor o yüzden kendi crackleyemediğim oyunları korsan indirmeyi düşünüyorum ve sizden güvenilir torrent sitesi önerileri istiyorum.
Eğer bur moderatör okuyorsa forum kurallarına aykırıysa lütfen konuyu silsin eğer çok ciddi değilse silmesin çünkü oyunları internetten toplamam lazım
Eğer bur moderatör okuyorsa forum kurallarına aykırıysa lütfen konuyu silsin eğer çok ciddi değilse silmesin çünkü oyunları internetten toplamam lazım
Son düzenleme: