oyun çevirinin son durumu

aLoNeDarK33

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
467
merhaba arkadaşlar geçen günlerde forumda dolaşırken bir kişi oyun çeviri ekibine ne oldu diye sormuştu bunuda herkes bilgilensin diye söyleyeyim dedim , oyun çeviri ekibi kendi resmi facebook gruplarından açıklama yaptılar ve kendi sitemizi kapattığımızı söyleyen bir haber dolaşıyor bu tamamen yanlıştır sitemize girilememesinin sebebi sitemizin bulunduğu sunucunun yanmasından dolayıdır dediler ve sitenin 1 haftaya geleceğini söylüyorlar
1615909582003.png

Son düzenleme:
Oley way

merhaba arkadaşlar geçen günlerde forumda dolaşırken bir kişi oyun çeviri ekibine ne oldu diye sormuştu bunuda herkes bilgilensin diye söyleyeyim dedim , oyun çeviri ekibi kendi resmi facebook gruplarından açıklama yaptılar ve kendi sitemizi kapattığımızı söyleyen bir haber dolaşıyor bu tamamen yanlıştır sitemize girilememesinin sebebi sitemizin bulunduğu sunucunun yanmasından dolayıdır dediler ve sitenin 1 haftaya geleceğini söylüyorlar
Alıntıyı görüntüle
Press F to pay respects

Press F to pay respects
biriside bana forumda siteyi kapatıp gittiler demişti çok üzülmüştüm meğersem sebep sunuculardanmış
Post automatically merged:

Rust' un da sunucuları yanmıştı ya bununla bir alakası var mı ?
hocam bitane facebook linki koydum kendi gruplarına gidip orada paylaştıkları habere girerseniz sevinirim , paylaştıkları haberde her şey var

Sevindim açıkçası.

banada birisi kapatıldığını demişti forumda o yüzden çok üzülmüştüm şimdi bu haberi görünce sevindim
İnstagram'da, Forumda her yerde kapatıldı dediler. İyi haberi geç aldık diyelim.

Alıntıyı görüntüle
Olley

İnstagram'da, Forumda her yerde kapatıldı dediler. İyi haberi geç aldık diyelim.
aynen haberi biraz geç verdiler , zaten haberi onlar verene kadar heryere kapatıldı mesajı yayıldı

Kaynak paylaşın, canımı yiyin! Teşekkürler, haber için.

Kaynak paylaşın, canımı yiyin! Teşekkürler, haber için.
rica ederim ne demek , geçenlerde forumda gezerken birisi kapatıldı demişti üzülmüştüm şimdiyse sunucuların yandığı haberini resmi olarak paylaşmışlar forumdakilerinde haberi olsun dedim linkinide en alta bıraktım

rica ederim ne demek , geçenlerde forumda gezerken birisi kapatıldı demişti üzülmüştüm şimdiyse sunucuların yandığı haberini resmi olarak paylaşmışlar forumdakilerinde haberi olsun dedim linkinide en alta bıraktım
Buldum. Aramaya "oyunceviri" yazınca çıkıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,338
Üyeler
191,076
Son üye
PomidorYumurta
Geri