Sansar Salvo
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 677
- İsim
- Fettah Özalp
uzun bir dizi veya hikayeli oyun yada kitap, veya başka şeyler böyle şeyleri gerek oynarken veya okurken olsun gerek oynadıktan sonra olsun boşluk hissine giriyorum bazen takıntılı gibi, acaba senaryo böyle olsaydı, bu ölmeseydi gibi düşüncelere giriyorum. genelde hikayeli oyun oynarken harici başka hiçbir oyun oynamam ve nadiren hikayeli oyun oynarım bitine kadar saatlere onu oynarım çünkü takıntılı gibi kafam ona gidiyor. arkadaşlarımla hep fps oyunu veya co-op tarzı oyunlar oynardık ama hiç isteğim olmuyor. ailemle bile pek takılmam ama yanlarına gidesim veya arkadaşlarımla dışarı çıkasım gelmiyor. tek başıma dışarda oturup müzik dinleyip düşünmek hepsi bu. sadece oyun değil dizi kitap film gibi şeyler. ve nedense biri bir şey dese patlayacak gibi bir tavrım var ve üzgün oluyorum, denedim 2 ay uzak kaldım ama oynamayınca daha da garip hissediyorsun, info almamak için sosyal medyaya bile girmiyorum. bu sadece bendemi oluyor bunu nasıl düzelte bilirim? benimle aynı düşüncede birileri varsa konuşmak münazara yapmak beni rahatlatır diye düşünüyorum. çoğunuz bana derdini seveyim diyecek ama neyse