Neler Yeni

Oyun dosyalarımda çıkan wallhack.pcf nedir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Burak Yıldız
CS:GO'da bir sunucuda oynarken adminler hile olduğumu düşünüp beni dc ye çağırdılar ve TeamViewer'dan arama yapmaya başladılar. O sırada oyun dosyalarımda nereden geldiğini bilmediğim "wallhack.pcf" isimli bir dosya çıktı. Haliyle sunucudan ban yedim. Bu dosya nedir? Virüs olabilirmi?

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,809
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
CS:GO'da bir sunucuda oynarken adminler hile olduğumu düşünüp beni dc ye çağırdılar ve TeamViewer'dan arama yapmaya başladılar. O sırada oyun dosyalarımda nereden geldiğini bilmediğim "wallhack.pcf" isimli bir dosya çıktı. Haliyle sunucudan ban yedim. Bu dosya nedir? Virüs olabilirmi?
Tüh! Nereden geldi hiç de haberim yoktu. Acaba crackli oyun indirirken mi oldu?

NespaY

80+ Silver
Karanlıktı sen sandım.

ThEagles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Berk
Kuzenindir ya belki

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Burak Yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tüh! Nereden geldi hiç de haberim yoktu. Acaba crackli oyun indirirken mi oldu?
Crack kullanmadım. Zaten bilgisayarı yeni aldım daha içinde sadece CS:GO var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kuzenindir ya belki
Kuzenim yok hile olsam buraya yazmam ve kabullenirim. Steam'de bir konuda oyun kendi dosyası olduğu yazıyor ama banlanmam garibime geldi halbuki k/d 0.70 falan çok iyi oynamıyorum.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

AsafSimsek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
441
İsim
Halil Asaf Şimşek
"CS:GO'da bir sunucuda oynarken adminler hile olduğumu düşünüp beni dc ye çağırdılar ve TeamViewer'dan arama yapmaya başladılar. O sırada oyun dosyalarımda nereden geldiğini bilmediğim "wallhack.pcf" isimli bir dosya çıktı. Haliyle sunucudan ban yedim. Bu dosya nedir? Nasıl oyun dosyalarımın içine girmiş olabilir? Bir virüs falan sokmuş olabilir mi?"

Tesadüfe bak, kelimesi kelimesine aynı konu başka bir forumda açılmış.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Tesadüfe bak, kelimesi kelimesine aynı konu başka bir forumda açılmış.
1660475835516.png

djones

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
asf asfas
bunu yaparken amaç ne olabilir ki ? mesaj sayısı kasmak desen değildir , trolleyip ilgi çekmek desen o da saçma

Top Bottom