mahşerin pompacısı
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Oyunculukta yaşa takılanlar
kanka senin yaş kaç çok merak ettim be
Ben gelebilirim istek atıyorum
Bu kararlılıkla iyi bir şeye imza atmak zor olur haberin olsun
ne ciddimisin gereksiz bi genelleme yaptın bence
Açık arttırmayı dokuzla başlatıyorum.
Benden 13
Benden de 15
16 yapıştırrr
17 de benden bitti bu iş
Sen de +17 diyerek abarttın. Zaten 17 den sonrası üniversite.
arkadaslar +13 son benim yasim 17. ben gelirim diyen arkadas nickin ne? LUTFEN DAHA ARTTIRMAYIN DJUGDFHDFHFGJHFG+30 diyorum
Discord nickimle forum nickim aynı ayriyeten 15 yaşındayım.arkadaslar +13 son benim yasim 17. ben gelirim diyen arkadas nickin ne? LUTFEN DAHA ARTTIRMAYIN DJUGDFHDFHFGJHFG
AAAA.20 yaş üstüyse gelirim
Mic'ini açmazsan yaşını anlamazlarYaş ortalaması çok yüksek, ben katılamayacağım
Sanırım oyun arkadaşı arıyorlarKimse kusura bakmasin ama dogru duzgun bir oyun yapmak icin min 14+ insanlari toplamak lazim cunku oyun yapmak cidden zor bir is. Elle tutulur duzgun bir indie oyun yapmak icin bile yillarinizi vermek gerekiyor. Kaldi ki bu ilan da cok amatorce olmus, oyun yapacagiz diyorsunuz fakat oyunun turu vs. hakkinda hic bilgi verilmemis, 7 kisisiniz fakat coder'a mi, 2D/3D tasarimciya mi, ses tasarimcisina mi, level tasarimcisina mi bunlarin hic biri hakkinda bilgi verilmemis. Hevesiniz oldugu cok acik fakat bir kac kisi toplanip aninda oyun yapamazsiniz bence bu duruma biraz daha gercekci bakmak gerekiyor.
Not: Eger ekibi toplarsaniz GitHub araciligiyla ortak projeniz uzerinde daha rahat calisabilirsiniz, eger Unity kullanacaksaniz Unity Teams de ucretli fakat yapimi, kullanmasi daha basit bir secenek