Neler Yeni

Oyun Ekibi Topluyoruz..

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Berke Yiğit
kanka senin yaş kaç çok merak ettim be
Ben gelebilirim istek atıyorum
Bu kararlılıkla iyi bir şeye imza atmak zor olur haberin olsun
ne ciddimisin gereksiz bi genelleme yaptın bence
Açık arttırmayı dokuzla başlatıyorum.
Benden 13
Benden de 15
16 yapıştırrr
17 de benden bitti bu iş

Sen de +17 diyerek abarttın. Zaten 17 den sonrası üniversite.
arkadaslar +13 son :D benim yasim 17. ben gelirim diyen arkadas nickin ne? LUTFEN DAHA ARTTIRMAYIN DJUGDFHDFHFGJHFG

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

mikealson

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Samet
konuşmalardan çıkardığım amacın oyun ekibi kurmak olmadığı yönünde düşüncem var

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yaş ortalaması çok yüksek, ben katılamayacağım 😬

Ömer 34242432

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,806
İsim
Ömer Fasd
Kimse kusura bakmasin ama dogru duzgun bir oyun yapmak icin min 14+ insanlari toplamak lazim cunku oyun yapmak cidden zor bir is. Elle tutulur duzgun bir indie oyun yapmak icin bile yillarinizi vermek gerekiyor. Kaldi ki bu ilan da cok amatorce olmus, oyun yapacagiz diyorsunuz fakat oyunun turu vs. hakkinda hic bilgi verilmemis, 7 kisisiniz fakat coder'a mi, 2D/3D tasarimciya mi, ses tasarimcisina mi, level tasarimcisina mi bunlarin hic biri hakkinda bilgi verilmemis. Hevesiniz oldugu cok acik fakat bir kac kisi toplanip aninda oyun yapamazsiniz bence bu duruma biraz daha gercekci bakmak gerekiyor.

Not: Eger ekibi toplarsaniz GitHub araciligiyla ortak projeniz uzerinde daha rahat calisabilirsiniz, eger Unity kullanacaksaniz Unity Teams de ucretli fakat yapimi, kullanmasi daha basit bir secenek

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,859
İsim
Mert Metshi
20 Ocaktan sonra gelebilirim

Kimse kusura bakmasin ama dogru duzgun bir oyun yapmak icin min 14+ insanlari toplamak lazim cunku oyun yapmak cidden zor bir is. Elle tutulur duzgun bir indie oyun yapmak icin bile yillarinizi vermek gerekiyor. Kaldi ki bu ilan da cok amatorce olmus, oyun yapacagiz diyorsunuz fakat oyunun turu vs. hakkinda hic bilgi verilmemis, 7 kisisiniz fakat coder'a mi, 2D/3D tasarimciya mi, ses tasarimcisina mi, level tasarimcisina mi bunlarin hic biri hakkinda bilgi verilmemis. Hevesiniz oldugu cok acik fakat bir kac kisi toplanip aninda oyun yapamazsiniz bence bu duruma biraz daha gercekci bakmak gerekiyor.

Not: Eger ekibi toplarsaniz GitHub araciligiyla ortak projeniz uzerinde daha rahat calisabilirsiniz, eger Unity kullanacaksaniz Unity Teams de ucretli fakat yapimi, kullanmasi daha basit bir secenek
Sanırım oyun arkadaşı arıyorlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
önce 9
sonra 11
sonra 13
sonra 14
sonra 17 aga bi karar verin herkes bir yaş yazmış bende 16 diyorum hadi bakalım

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
Walter White
oyunlarda kötüyüm,kendimce football manager takılıyorum sadece.Sıkıntı değilse gelirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,043
Üyeler
165,108
Son üye
Rüzgari ceylan
Top Bottom