bypast
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 400
haydudprowotugurKanka cıvıtmicaksan gel
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Tamam kanka ekliyorum seni
haydudprowotugurKanka cıvıtmicaksan gel
Tamam kanka ekliyorum seni
dostum sana steamdan istek attım kabul edersinKanka aşırı küfür eden toxic adamlar falan yok demi en nefret ettiğim şey.
22 yaşındayım steamden ekle beni şimdi eve geçince ordan yazarım sana
Steam Topluluğu :: Hata
steamcommunity.com
atıyorum kanka istekhaydudprowotugur
SahurakaKanka isim yanlış diyo
Yok kankam maalesef
Kanka grupta 28 yaşında adam var sen gel istersen
Attım kanka
Tamam dostum istersen discordun varsa nickini ver ekliyim sunucuma gel haberleşiriz ordan
Tanımadığım birene neden lethal company alim ve paramı boşa harciyim XD??lethal company hediye edersen gelebilirim xd
İstek attım kankaSahuraka
QWEQWEQWE Forum üyesiyim yetmez mi kanksTanımadığım birene neden lethal company alim ve paramı boşa harciyim XD??
İstek attım kanka
Banane **QWEQWEQWE Forum üyesiyim yetmez mi kanks
Attım kardoyas: 26
dc nick: ._____________.________________.
yazdigin tum oyunlara sahibim
YolladımKanka seni ekleyemiyorum senin eklemen gerek nickim fckngscorpius
Knk genelde oynadığımız oyunlar fifa24, gta online, cs2, valo, minecraft, backrooms, lethal company, ets2, devour, olursa feign, 7days, gang beast, ranch sim, friday 13th bu ve gibi gibi bazı oyunlar
Minecraft için gelirim.Ekibim için arkadaş arıyorum
Sa arkadaşlar 30 küsür kişilik oyuncu ekibim var aktif olarak her oyunu oynuyoruz amacımız goygoy geyik saygılı bi şekilde sohbet muhabbet gelmek isterseniz discord nickinizi salın buraya baba
mikrofon şart
18 yaş altı yasak
Sadece minecraftmı ama biz sürekli olarak sadece minecraft girmiyoz kankaMinecraft için gelirim.
Dc: lejant
Diğer oyunlarda varda beni pek sarmıyor. Yanlış anlamayın. Oynarım. Muhabbet vs. için gelirim gene. Severim bu tür ortamları.Sadece minecraftmı ama biz sürekli olarak sadece minecraft girmiyoz kanka
Tamam kankam alıyorum seniDiğer oyunlarda varda beni pek sarmıyor. Yanlış anlamayın. Oynarım. Muhabbet vs. için gelirim gene. Severim bu tür ortamları.