Neler Yeni

Oyun fiyatlarını düşmesi için fikir üretmek

Kankol00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Kaan soyad şimdilik olmaz
forza horizon düzgün bi fiyata geldi en çok satılan ülke türkiye oldu insanlar mecburen crack yazılım kullanıyır
Forza zaten diğer ülkelerde satıcağı kadar sattı trde daha önce alınmadığı içim yüksek sıradaydı .
Mesaj otomatik birleştirildi:

türkiyedeki insanların oyun oynamaya hakkı yokmu ?
Bence ampule basıp oyunlar pahalı diye ağlayanların olmamalı .

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
türkiyedeki insanların oyun oynamaya hakkı yokmu ?
Bazen ya kapitalist sistemde yaşadığını unutuyorsun ya da yaşın küçük Dünyada parası olmayanın hakkı da yoktur kardeşim.

Komando41.

80+ Silver
Forza zaten diğer ülkelerde satıcağı kadar sattı trde daha önce alınmadığı içim yüksek sıradaydı .
aynı örnekler başka oyunlardada gerçeli kankam çoğu oyuna bakarsan trde gençlerin ucuz olanları crack olmadan kullandığını görebilirsin oyun 500 tl insanşar mecbur

Kankol00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
aynı örnekler başka oyunlardada gerçeli kankam çoğu oyuna bakarsan trde gençlerin ucuz olanları crack olmadan kullandığını görebilirsin oyun 500 TL insanşar mecbur
Örnek veriri misin daha witcherı crackleyenler var ?

Bazen ya kapitalist sistemde yaşadığını unutuyorsun ya da yaşın küçük Dünyada parası olmayanın hakkı da yoktur kardeşim.
Kapitalizim değil ampulizim .

Komando41.

80+ Silver
bakış açın çok yanlış parannın olmamasının sebebi çalışmıyo olmandır ama çalışıyosan ve paran yoksa bu senin hakkını ödemeyenlerin suçudur

epic 60 tl indirim kuponu verdi herkes orjinal oyuna yöneldi buda bi örnek

Kankol00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
bakış açın çok yanlış parannın olmamasının sebebi çalışmıyo olmandır ama çalışıyosan ve paran yoksa bu senin hakkını ödemeyenlerin suçudur

epic 60 TL indirim kuponu verdi herkes orjinal oyuna yöneldi buda bi örnek
Epic kuponuyla maks 2-3 oyun almışlardır kuponla 20 TL'ye geln oyunu crackleyen çok insan gördüm

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek

tabi ki öyle ama rockstarın ceosunun çok umrumda değil mi?

ucuz olsa herkes orjinal alırdı mesela ben konsol oyuncusuyum 100den fazla oyunum var 14 gün denemeler iöin milyar hesap açmışımdır böyle yöntemlerle oyunlara sahip olmayı falan deniyorum indirime giren oyunu oynuyorum bende isterdim bir gün çalışarak 60 dolar kazanayım da o gün bir oyun alıp 1 hafta oynayayım maalesef yapacak bişi yok dolar 2 tl olmazsa bu imkansız zaten.

Komando41.

80+ Silver
Epic kuponuyla maks 2-3 oyun almışlardır kuponla 20 TL'ye geln oyunu crackleyen çok insan gördüm
zaten sorun bu :) bak şöyle düşün 50 birime rdr2 alsan crack oynarmısın online versiyonu varken 20tlye crackliyenlere bende karşıyım maddi durumu varsa

Skyline R34

80+ Bronze

Bölgesel fiyatla maks 90 tl olur o zaman sanki cracki bırkmayacaklar tr nin yüzde 70 i en az crack oynuyor

Komando41.

80+ Silver
tabi ki öyle ama rockstarın ceosunun çok umrumda değil mi?

ucuz olsa herkes orjinal alırdı mesela ben konsol oyuncusuyum 100den fazla oyunum var 14 gün denemeler iöin milyar hesap açmışımdır böyle yöntemlerle oyunlara sahip olmayı falan deniyorum indirime giren oyunu oynuyorum bende isterdim bir gün çalışarak 60 dolar kazanayım da o gün bir oyun alıp 1 hafta oynayayım maalesef yapacak bişi yok dolar 2 TL olmazsa bu imkansız zaten.
dediğin doğru düzgün adım atmıyoruz oyunlar pahalı

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek

rockstar (sadece örnek) ampülcu zaten o yüzden 700tl oyun yapıyor. 60 doların değeri neyse onu yapar adam tlnın değer kaybetmesi ampülün suçuysa bu onların da suçudur ama daha çok oy verenlerin.

Komando41.

80+ Silver
Bilgesel fiyatla mas 90 TL olur o zaman sanki cracki bırkmayacaklar tr nin yüzde 70 i en az crack oynuyor
ben crack yazılımı sadece parası olmayan öğrenci kardeşlerimizin yada durumu olmayanların kullanmasından yanayım paran varsa almıyosan yanlış

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Bölgesel fiyatla maks 90 TL olur o zaman sanki cracki bırkmayacaklar tr nin yüzde 70 i en az crack oynuyor
milyar dolarlar harcayıp oyun yapıp 9 euroya satmak ne kadar mantıklı?

Top Bottom