tuğrahan sezer
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 355
- İsim
- tuğrahan sezer
Arkadaşlar linkte gördüğünüz dongle ve kablosuz gamepadi aldım. Önce dongle ı takıp driverını kurdum ardından gamepadi bağlayıp driverını kurdum. Gamepad PC de gözüküyor. Ayrıca bu gamepad X ınput desteğine sahip. Ama steam dışındaki oyunlarda çalışmıyor. Steam de de gamepadi ayarladığım için çalışıyor. Diğer oyunlarda çalışmamasının nedeni ne?
THE G-LAB K-Pad THORIUM Switch kablosuz Bluetooth oyun kontrol cihazı, entegre titreşimli, Gamepad kablosuz oyun kumandası - Nintendo Switch/PC için oyun pedi - YENİ 2022 (siyah) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
THE G-LAB K-Pad THORIUM Switch kablosuz Bluetooth oyun kontrol cihazı, entegre titreşimli, Gamepad kablosuz oyun kumandası - Nintendo Switch/PC için oyun pedi - YENİ 2022 (siyah) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
UGREEN USB 5.0 Bluetooth Adaptörü, Mini Bluetooth Kulaklık, Telefon, Klavye, Fare vb. İle Uyumlu. : Amazon.com.tr: Bilgisayar
UGREEN USB 5.0 Bluetooth Adaptörü, Mini Bluetooth Kulaklık, Telefon, Klavye, Fare vb. İle Uyumlu. : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr