Konus destek ekibiyle kanıtlarını paylaş1 hafta önce bi oyun hesabı aldım hesabım elden gitti satıcı geri aldı site ile iletişim kurdum az önce devam eden süreçte ne yapmalıyım?(not: sitede satış yapabilmesi için tc no alıyorlarmış iş yapar mı?)
hangi oyun?1 hafta önce bi oyun hesabı aldım hesabım elden gitti satıcı geri aldı site ile iletişim kurdum az önce devam eden süreçte ne yapmalıyım?(not: sitede satış yapabilmesi için tc no alıyorlarmış iş yapar mı?)
karakol siber hırsızlığa bir şey yapmıyor diye biliyorumBüyük ihtimalle site bir çözüm sunamayacak. Ve oyun hesabı steam değilse şikayetçi ol karakoldan.
Fortnitehangi oyun?
hayır şikayetçi olabilirsin eğer steam yardımcı olmaz ise satıcıyı epic gamese şikayet etmekle tehdit et bildiğim kadarıyla fortniteta hesap satımı yasak ve banlarlarkarakol siber hırsızlığa bir şey yapmıyor diye biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fortnite
Karakol sadece dava açmaya yardımcı oluyor gidip diyorsun şu siteden dolandırıcılığı uğradım adamlar site ile konuşuyor satın aldığın adamın sana bilgilerini veriyor sen ordan eğer istersen dava açarsın istemezsen o hesabın parasını alamazsın Bi oyun için de dava açmak ne kadar mantıklı bilmiyorumkarakol siber hırsızlığa bir şey yapmıyor diye biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fortnite
Siber şube yapıyor zaten bizde karakolun içinde de var egm de de var siber şube.karakol siber hırsızlığa bir şey yapmıyor diye biliyorum
itempazardan aldım dönüş yapmalarını bekliyorumItemsatis vb buyuk sitelerden aldiysan destek yardimci oluyor.