O paraya direk samsung alırımBütçeni bir tık aşabilirsen bu ürünü almanı öneririm.
Kingston KC3000 SKC3000S/1024G 1TB 7000/6000MB/s PCIe NVMe M.2 SSD Disk - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Tabi ki alabilirsin. Daha düşük seviyede bir ürün olduğunu bilerek alırsan iyi olur.O paraya direk samsung alırım
Oyunda ne kadar farkedebilir ki samsung alırım uzun ömürlü olur dayanıklı olurTabi ki alabilirsin. Daha düşük seviyede bir ürün olduğunu bilerek alırsan iyi olur.
Git al o zaman.Çok biliyonO paraya direk samsung alırım
Yarın İncehesap sitesinin her cuma yaptığı kampanyayı takip et. 2100 TL civarında 1 TB bulabilirsin. Şanslıysan 2000 TL altında da olabilir. Bekleyemem diyorsan ve dram fantezin yoksa XPG S50 Gen4x4 alabilirsin. 2135 TLŞuan xpg s40g 500gb ssd kullanıyorum Windows yüklü ama yetmediği için oyunlara 1tb m2 ssd almayı düşünüyorum bütçem 2500 3000 arası
kingston ssd kötümü yani? siz bu kafayla muadil ürünlere 1.5 kat fazla para verirsiniz.Marka takıntısını bırakın ve üstelik kingston yılların markası sanki 2 günlük marka.Oyunda ne kadar farkedebilir ki samsung alırım uzun ömürlü olur dayanıklı olur
ee tamam da adam aynı fiyatlardaysa samsung alırım diyor bu gayet normal değil mi bende olsam bende samsung alırım ki 2 3 ay önce 990 pro aldım ama şimdi aralarında 1100 tl oynuyorkingston ssd kötümü yani? siz bu kafayla muadil ürünlere 1.5 kat fazla para verirsiniz.Marka takıntısını bırakın ve üstelik kingston yılların markası sanki 2 günlük marka.
bu arada kc3000 ile 990pro arasında kingstonu öne geçiren nedir fiyatını geçersekTabi ki alabilirsin. Daha düşük seviyede bir ürün olduğunu bilerek alırsan iyi olur.
isterseniz tekrar okuyun aynı fiyatlardaysamı demiş gider o paraya samsung alırım demiş yani kötü olsa bile o paraya çıkıyorsam samsungdan şaşmam demek buee tamam da adam aynı fiyatlardaysa samsung alırım diyor bu gayet normal değil mi bende olsam bende samsung alırım ki 2 3 ay önce 990 pro aldım ama şimdi aralarında 1100 tl oynuyor
Fiyatını geçersen hiçbir ürünün bir avantajı olmaz. Kalite olarak asla 990 proyu aratmayacak özellikte bir ürün bu.ee tamam da adam aynı fiyatlardaysa samsung alırım diyor bu gayet normal değil mi bende olsam bende samsung alırım ki 2 3 ay önce 990 pro aldım ama şimdi aralarında 1100 tl oynuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu arada kc3000 ile 990pro arasında kingstonu öne geçiren nedir fiyatını geçersek
kingston'a dünki bebe gibi muamele etme kardeșim kingston baya bașarılı bence bu konuda kioxia kingston msi samsung wd yahut xpg gibi markalara bak bunlardan düșme corsair felan bakmaOyunda ne kadar farkedebilir ki samsung alırım uzun ömürlü olur dayanıklı olur
gen 3 or 4 ?Şuan xpg s40g 500gb ssd kullanıyorum Windows yüklü ama yetmediği için oyunlara 1tb m2 ssd almayı düşünüyorum bütçem 2500 3000 arası