Oyun için 1 tb ssd önerisi

2 tb kc3000 aldım 7k ya gelmesini bekliyorum masa üstüne kingston ve dram olmasına dikkat et

herkes demiş dram dram dramsiz sakın almayın diye yani arada 1k tl fiyat farkı var değer mi diye düşünüyorum hocam?
Attıkların hiç birinde DRAM yok. Ben Dram olsun diyorum, DRAMlı ssd daha iyi perfonmans gösterir ve ömrünü uzatır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ancak bütçe yoksa napacaksın :D Günlük hayat için pek fark yaratmaz.

arkadaşlar selam asus tuf f15 laptop var 1 tb ssd alacağım ne önerirsiniz wd sn5000 düşünüyordum oyun oynuyorum dram çok mu önemli olur yani 1k tl daha var kioxia exceria pro mu al dersiniz

KIOXIA Exceria PLUS G3

Western Digital Blue SN5000

Crucial 1TB P3 Plus

bende g3 plus var g4 orta segment krallarından
eski kontrolcülü gereksiz ısınan dramli m2 yerine dramsiz yeni tekoloji ve çipli m2 almak uzun süreler kullanım açısından daha iyi olur

dram eğer anakartınızda soğutucu block varsa eski kontrolcülü m2 alabilirsiniz aksi durumda yeni kontrolcülü değilse uzak durun zaten

herkes demiş dram dram dramsiz sakın almayın diye yani arada 1k tl fiyat farkı var değer mi diye düşünüyorum hocam?
Değmez dram olması iyi ama gözle göremezsin farkı

Arada 3 5 oynarsa dramli al ama gidip aşırı fark vereceksen değmez açıklayıcı olmuştur umarım

Değmez dram olması iyi ama gözle göremezsin farkı

Arada 3 5 oynarsa dramli al ama gidip aşırı fark vereceksen değmez açıklayıcı olmuştur umarım
wd sn 5000 ve kioxia exceria pro arasındaki fark 1000 tl
o 1000 tl ye değer mi?

wd sn 5000 ve kioxia exceria pro arasındaki fark 1000 tl
o 1000 tl ye değer mi?
Hayır ama kioxia çoğu kişi kötü marka felan saniyor yok kingston daha iyi diyen bile var sadece bilgi olsun diye eklemek istiyorum bazı yukarıdaki arkadaşlar için söylüyorum japon malıdır Toshiba üretiyor öyle basit bir firma yada marka değildir

Geri