reis pardon yanlış görmüşümGamepad önerisi diyorum mousepad değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
110TL benim bütçem
valla yorumları oku ben vaktiyle çok aradım en mantıklısı monster ama işte yinede bütçe sıkımtım var diyorsan arkadaşın attığı ideal ve sanırım bunlar tak çalıştır değil emin değilim tabiGörüntüsü hoşuma gitti iş görür mü?
1 hafta sonra bozulmasın yani
Sağlamdır reis benim kuzenim 5tl etmiyecek dandik gamepadi 3 yıldır kullanıyorGörüntüsü hoşuma gitti iş görür mü?
valla yorumları oku ben vaktiyle çok aradım en mantıklısı monster ama işte yinede bütçe sıkımtım var diyorsan arkadaşın attığı ideal ve sanırım bunlar tak çalıştır değil emin değilim tabi
Birde attığımda tak çalıştır .dGörüntüsü hoşuma gitti iş görür mü?
Yorumlarda olumlu.Sağlamdır reis benim kuzenim 5tl etmiyecek dandik gamepadi 3 yıldır kullanıyor
valla yorumları oku ben vaktiyle çok aradım en mantıklısı monster ama işte yinede bütçe sıkımtım var diyorsan arkadaşın attığı ideal ve sanırım bunlar tak çalıştır değil emin değilim tabi
Kötü yorumlara bakma ps5 kendi gamepadinde bile kötü yorumlar vardıŞu fena değil gibi geldi ama kullanışlı mı bilemiyorum.
valla ben 160tl ye falan taksitle almıştım daha sonradan gelen %50 vergi ile bu hale geldi :') taksit imkanın varsa durma derim yaniYorumlarda olumlu.
300TL 150 civarı olsa düşünebilirdim aslındaPusat Pro Gaming Wireless Gamepad | Monster Notebook
Monster Pusat Pro Gaming Wireless Gamepad ile oyun dünyasına farklı bir açıdan bakın! Kablosuz Gamepad'in ergonomik tasarımıyla ipleri elinize alın!www.monsternotebook.com.tr
O kadar çıkamam maalesef keşke indirim olsa :/valla ben 160tl ye falan taksitle almıştım daha sonradan gelen %50 vergi ile bu hale geldi :') taksit imkanın varsa durma derim yani
Çok kötü yorum göremedim olumlu çoğunluklaKötü yorumlara bakma ps5 kendi gamepadinde bile kötü yorumlar vardı
Evt de sorun olurmu ?O kadar çıkamam maalesef keşke indirim olsa :/
Çok kötü yorum göremedim olumlu çoğunlukla
Alıntıyı görüntüle
Şöyle olması biraz garip
Ya ben hiç gamepad kullanmadım en fazla 2 o yüzden tuşları bilmiyorum yani üçgen tuşunun normalde nerde olduğunu bilmiyorum o yüzden alışması zor olabilir.Evt de sorun olurmu ?
Bende bilmiyorum .dYa ben hiç gamepad kullanmadım en fazla 2 o yüzden tuşları bilmiyorum yani üçgen tuşunun normalde nerde olduğunu bilmiyorum o yüzden alışması zor olabilir.