Revainer 80+ Platinum Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 15,444 En İyi Cevap 3 2 Temmuz 2021 #14 Psyduck yazmış: single language demedi ki. bazı özellikleri alınmış dedi. yani oynanmış. Devamı için tıklayın... Ne oynanmış hocam ne diyorsunuz?
Psyduck yazmış: single language demedi ki. bazı özellikleri alınmış dedi. yani oynanmış. Devamı için tıklayın... Ne oynanmış hocam ne diyorsunuz?
Psyduck 80+ Platinum Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 10,627 En İyi Cevap 16 2 Temmuz 2021 #15 revanier yazmış: Ne oynanmış hocam ne diyorsunuz? Devamı için tıklayın... benim bu mesajımı alıntılayıp, revanier yazmış: Single Laungage neresi oynanmış anlamadım? Devamı için tıklayın... yazdın. ben sana bile yazmamıştım halbuki bu mesajı.
revanier yazmış: Ne oynanmış hocam ne diyorsunuz? Devamı için tıklayın... benim bu mesajımı alıntılayıp, revanier yazmış: Single Laungage neresi oynanmış anlamadım? Devamı için tıklayın... yazdın. ben sana bile yazmamıştım halbuki bu mesajı.
Revainer 80+ Platinum Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 15,444 En İyi Cevap 3 2 Temmuz 2021 #16 Psyduck yazmış: Alıntıyı görüntüle benim bu mesajımı alıntılayıp, yazdın. ben sana bile yazmamıştım halbuki bu mesajı. Devamı için tıklayın... Benimkini alıntıladın sandım.
Psyduck yazmış: Alıntıyı görüntüle benim bu mesajımı alıntılayıp, yazdın. ben sana bile yazmamıştım halbuki bu mesajı. Devamı için tıklayın... Benimkini alıntıladın sandım.