Neler Yeni

Oyun İçin IPS mi VA mı TN mi?

Might

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Selim
Merhaba arkadaşlar ben her oyunu 144 fpsnin üstünde oynatabilecek bir bilgisayara sahibim ve 144 hz bir monitör almak istiyorum bazıları ipste gecikme oluyor diyor ve va diyor ama ipsin renkleri çok iyi ve tn panelin renkleri kötü diye biliyorum o yüzden tn panel almak istemiyorum 24" ya va ya da ips bir monitör alacağım. Bir de curved mı flat mi her türlü oyunu oynarım özellikle cs

Bunlar harici bi öneriniz var mıdır?

kubilayer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Kubilay
VA alman en mantıklısı. Ancak ben yeni bir monitör alacak olsam gecikmesini önemsemeden IPS alır oyunumu da oynardım.

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Merhaba arkadaşlar ben her oyunu 144 fpsnin üstünde oynatabilecek bir bilgisayara sahibim ve 144 hz bir monitör almak istiyorum bazıları ipste gecikme oluyor diyor ve va diyor ama ipsin renkleri çok iyi ve tn panelin renkleri kötü diye biliyorum o yüzden tn panel almak istemiyorum 24" ya va ya da ips bir monitör alacağım. Bir de curved mı flat mi her türlü oyunu oynarım özellikle cs

Bunlar harici bi öneriniz var mıdır?
TN alma çamur gibi ips ve va arasında bence va daha mantıklı genelde daha ucuz ama fiyatlar yakınsa ips a.

Bence onlardan c24g1 al curved monitör oynarken daha premium bir his veriyor ve va panelde siyahlar daha siyah siyahın gri gibi gözükmesinden nefret ettiğim için tercihim VA.l

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,105
Üyeler
163,778
Son üye
chromososs
Top Bottom