C CrowleyS 80+ Katılım 14 Temmuz 2021 Mesajlar 260 26 Mart 2022 #1 Bütçe 1500 Merhabalar, Hem oyun hem müzik dinlemek için mikrofonu iyi olan bir kulaklık arıyorum Max: 1.5k bütçe Masaüstü bilgisayarım da bluetooth yok maalesef. Teşekkür ederim.
Merhabalar, Hem oyun hem müzik dinlemek için mikrofonu iyi olan bir kulaklık arıyorum Max: 1.5k bütçe Masaüstü bilgisayarım da bluetooth yok maalesef. Teşekkür ederim.
Perfectshot06 Moderatör Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 21,933 Dahası Reaksiyon skoru 14,387 Konum Ankara İsim Oğuz Oğuz 26 Mart 2022 #2 CrowleyS yazmış: Merhabalar, Hem oyun hem müzik dinlemek için mikrofonu iyi olan bir kulaklık arıyorum Max: 1.5k bütçe Masaüstü bilgisayarım da bluetooth yok maalesef. Teşekkür ederim. Devamı için tıklayın... Razer Barracuda X Mikrofonlu Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Razer Barracuda X Mikrofonlu Kablosuz Oyuncu Kulaklığı fiyatlarını Akakçe ile takip et! Razer Barracuda X Mikrofonlu Kablosuz Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, fırsatları kaçırma! www.akakce.com
CrowleyS yazmış: Merhabalar, Hem oyun hem müzik dinlemek için mikrofonu iyi olan bir kulaklık arıyorum Max: 1.5k bütçe Masaüstü bilgisayarım da bluetooth yok maalesef. Teşekkür ederim. Devamı için tıklayın... Razer Barracuda X Mikrofonlu Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Razer Barracuda X Mikrofonlu Kablosuz Oyuncu Kulaklığı fiyatlarını Akakçe ile takip et! Razer Barracuda X Mikrofonlu Kablosuz Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, fırsatları kaçırma! www.akakce.com