Neler Yeni

Oyun İnceleme Ve Tavsiye

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ogulcan
Selamlar arkadaşlar bu sıkıcı karantina günlerinde steam arşivimden oynadığım oyunları inceleyip nasıl daha hızlı gelişe bileceğimizi tavsiye ettiğim. Ortalamanın altında bir sistem ile hangi grafiklerde oynadığımı göstericem. Sizden gelen istekler doğrultusunda da videolar çekeceğim. Şuanlık para kazanma gibi bir durumum yok bu işten bu konuda yanlış anlaşılma olmasın he ileride olurmu olabilir ama baya bir süreç var tabi ona. Zaten ileride sevdiğim işi yapa bilmek amacıyla giriştim bu işe. Neyse elimin altında ulaşa bileceğim bir çok sistem var büyük bir aile olduğumuz için. Her bilgisayardada herkesin ayrı ayrı steam hesapları var. İstediğiniz donanım seviyesine yakın bilgisayarlarda oynaya bilirim ve cihazım ile kayıt alabilirim. Eğlenmek istiyorum ve pratik yaparak editörlük yeteneği kazanmak istiyorum. İlk video deneme amaçlıydı ona bakarak yorumlamayın lütfen sistemin işleyişini görmeye çalıştım sadece. Diğer videoları sıraya koydum sırayla yükleniyorlar. Tabi ne kadar fiber altyapım olsada fazla cihaz bağlı olduğundan yüklemeler yavaş oluyor. Şuan yüzde 50 si yüklenmiş birinin ona göre yüklendiğinde ne kadar sürdüğünü görebilirsiniz. Neyse sizleride bekliyorum okuduğunuz için teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada eklemeyide unutmuşum oyun oynayıp yayıncılık yapmak isteyenler olursa bana özelden ulaşa bilirler öğrendiğim deneyimlerimide başkalarına aktarmak isterim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,620
Üyeler
164,348
Son üye
yangac
Top Bottom