Buraks
80+ Silver
Dahası
The Gunk adlı oyunu az önce oynadım ve bunlarda görüşlerim
İlk incelemem kötü olmuş olabilir hatalarımı söylerseniz sevinirim
böyle aksiyondan ve hareketli oyunlardan sıkıldıysanız bu oyunu size öneriyorum oyunu 30dk ila 1 saat kadar deneyimledim ve oyun akışı olarak sakin ve eğlenceli bir yapısı bulunuyor.Tek eksi olarak nitelendirebileceğim özelliği bir süre sonra sıkıcı hale geliyor.
oynayış olarak gayet sade ve eğlenceli.Oyunda oyuncu, partneri Beck ile birlikte yabancı bir gezegene gelen bir çöpçü olan Rani'nin kontrolünü devralır. Yabancı gezegende kanyonlar, ormanlar ve mağaralar gibi çeşitli biyomlar bulunur, ancak araziler siyah bir balçık benzeri parazit çevreye ve yaban hayatına aktif olarak zarar veren Gunk olarak adlandırıldı. Rani, gunk'ı emmek için kullanılabilecek ve orijinal ortamı etkili bir şekilde geri yükleyebilen bir güç eldiveni ile donatılmıştır. Oyuncuların bozuk canavarlara karşı da savaşmaları gerekebilir. Gunk çıkarıldığında, vahşi yaşam gelişecek ve oyuncu çevreyi taramak ve dünya hakkında daha fazla bilgi edinmek için Rani'nin tarayıcısını kullanabilir. Tüm bulgular oyuncuların okuyabileceği bir kayıt defterinde belgelenecektir.
Her oyuncu gibi bende ilk önce karşıma çıkınca fiyatına baktım ve oyunumuzun tam olarak 70 TL olduğunu gördüm bu parayı biraz pahalı buldum maalesef fakat gamepass im bulunuyordu onun ile oynadım.
Bu oyun sakın oyun arayanlar için önerdiğim bir oyundur fakat fiyatı ile gamepass iniz var ise oynayın diyorum ve son olarak iyi forumlar diliyorum
hikayesini Wikipedia dan aldım (kendim yazsam çok anlatıcı olmazdı diye ordan aldım)
Mesaj otomatik birleştirildi:
İlk incelemem kötü olmuş olabilir hatalarımı söylerseniz sevinirim