Neler Yeni

oyun indirirken silindi

Krauxen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
İbrahim
Selamlar steam üzerinde oyun indiriyordum ve elektriğim kesildi bilgisayarı tekrar açtığımda oyun silinmişti ama ssd den yer ayırmış gözüküyor ama yerim olmadığı için tekrar yükleyemiyorum nasıl çözebilirim yardımcı olabilir misiniz?

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Selamlar steam üzerinde oyun indiriyordum ve elektriğim kesildi bilgisayarı tekrar açtığımda oyun silinmişti ama ssd den yer ayırmış gözüküyor ama yerim olmadığı için tekrar yükleyemiyorum nasıl çözebilirim yardımcı olabilir misiniz?
İndirmeyi tekrar başlattığında olan dosyaları bulursa eğer kaldığı yerden devam eder.
SSD lerin bazılarında bir özellik var daha performanslı çalışıyor fakat elektrik gibi sorunlarda sorun çıkartıyordu o özellik açıkcasa geçmiş olsun.

Krauxen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
İbrahim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İndirmeyi tekrar başlattığında olan dosyaları bulursa eğer kaldığı yerden devam eder.
SSD lerin bazılarında bir özellik var daha performanslı çalışıyor fakat elektrik gibi sorunlarda sorun çıkartıyordu o özellik açıkcasa geçmiş olsun.
Sorun orada zaten devam etmiyor en baştan başlatmış(disk seçme bölümü vs) ve disk içine girdiğimde oyunu bulamıyorum ve alanım silinmesine rağmen azalmış gözülüyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,623
Üyeler
164,882
Son üye
Luxyah
Top Bottom