Einstein
80+ Platinum
Dahası
Bütçe?Önerir misin ssd
Bütçe?Önerir misin ssd
Yani ucuz f/p olsun yeter ben anlamıyorum bunuda ucuz diye 1400tlye almıştım geçen seneBütçe?
Yani ucuz f/p olsun yeter ben anlamıyorum bunuda ucuz diye 1400tlye almıştım geçen sene
Mesaj otomatik birleştirildi:
bunu satıp üstüne koyup m.2 ssd olursa daha iyi olur 1tb şart
1tb normal ssd var mı yada 500gbda olurKioxia Exceria G2 LRC20Z500GG8 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria G2 LRC20Z500GG8 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria G2 LRC20Z500GG8 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD özelliklerini incele, 1.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
1tb normal ssd var mı yada 500gbda olur
m.2 olmayan düz ssdlerde varmı demek istemiştimKioxia Exceria G2 SSD (1 TB)
Kioxia Exceria G2 SSD LRC20Z001TG8 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
var ama pahalı hocam m2 ssd alman daha iyi olurm.2 olmayan düz ssdlerde varmı demek istemiştim
anladım ben bu m.2 ssdiy kaç paraya satabilirim tahminin var mı sıfırı 2000 bunu satıp üstüne ekleyebilirim sağlığı 93 civarıvar ama pahalı hocam m2 ssd alman daha iyi olur
bilgim yok hocam o konuda.anladım ben bu m.2 ssdiy kaç paraya satabilirim tahminin var mı sıfırı 2000 bunu satıp üstüne ekleyebilirim sağlığı 93 civarı
Kesin ondan kaynaklı mı ondan dolayısa değiştireyim yada 200mbps düşüreyim kapeti kesin değilse masraf çıksın hiç istiyemiyorumbilgim yok hocam o konuda.
yani hocam kesin ondan diyemem ama ondan kaynaklı gibi duruyor 200 mbps yeterli olur benceKesin ondan kaynaklı mı ondan dolayısa değiştireyim yada 200mbps düşüreyim kapeti kesin değilse masraf çıksın hiç istiyemiyorum
bakalım kasım ayında bitiyor taahüt eğer değiştirmezsem sorun devam ederse 500ü denerim olmadı 200e düşürürüm onudayani hocam kesin ondan diyemem ama ondan kaynaklı gibi duruyor 200 mbps yeterli olur bence