- Konu Sahibi Konu Sahibi
Çünkü interneti 1 aylık alıp geri verücem ve bu sürede de bütün oyunları indirmeyi planlıyorumHocam bu 39 oyunu ne yapacaksınız? Neden hepsini aynı anda indirmek istiyorsunuz?
Çünkü interneti 1 aylık alıp geri verücem ve bu sürede de bütün oyunları indirmeyi planlıyorumHocam bu 39 oyunu ne yapacaksınız? Neden hepsini aynı anda indirmek istiyorsunuz?
Yavaşlama olmaz. O eskidendi. Biteli çok olduİnternet paketin ne kadarsa o kadar indirir .
Belli bir sınırdan sonra yavaşlar diye biliyorum ama
O 39 oyun kaç tb yapıyor elinizde varmı ssd yetecekHocam bir sorum olucak. Ben ben ps5 slim aldım ve eve türk net modemi aldım
1 ayda oynamadığım 39 oyunu indiricem. (depolamada sıkıntım yok .) internet bu kadar oyunu hep 70 mphs de indirirmi (altyapı sorgulamada 70-68 arası gitgel yapıyor)
kaç terabyte depolama alanınız var ?Çünkü interneti 1 aylık alıp geri verücem ve bu sürede de bütün oyunları indirmeyi planlıyorum
Zombi baskınlarına hazırlıkHocam bu 39 oyunu ne yapacaksınız? Neden hepsini aynı anda indirmek istiyorsunuz?
3 TBkaç terabyte depolama alanınız var ?
ben farklı firma kullanıyorum 2 bin gb indrimişimHocam bir sorum olucak. Ben ben ps5 slim aldım ve eve türk net modemi aldım
1 ayda oynamadığım 39 oyunu indiricem. (depolamada sıkıntım yok .) internet bu kadar oyunu hep 70 mphs de indirirmi (altyapı sorgulamada 70-68 arası gitgel yapıyor)
6 tb disk vardüşünben farklı firma kullanıyorum 2 bin gb indrimişim