FightForHonnor
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
Merhaba bir oyun gördüm instada fakat ismine ulaşamıyorum yardımcı olabilecek varmı ?
Mini DAYZ olması lazım.Merhaba bir oyun gördüm instada fakat ismine ulaşamıyorum yardımcı olabilecek varmı ?
hocam o nası isim nası ban yemedin![]()
ihkdsa8.jpg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 09 Nisan 2026 tarihinde yüklendi, 1220×2712 piksel çözünürlüğünde, JPG formatındadır. — ID: ihkdsa8hizliresim.com
teşekür ederim kral bunun gibi bildiğin bir oyun varmı ama coopekranda 1 saniye yazan makeshift camp'i internete yazınca wiki'si çıktı![]()
ZERO Sievert Steam'de
Now with over 500,000 copies sold, ZERO Sievert is a tense top-down extraction shooter that challenges you to scavenge a procedurally-generated wasteland, loot gear, and explore what’s left of a devastated world. When the odds are stacked against you, you’ll need to do more than just survive...store.steampowered.com
hocam oyun bilgim 0 dediğim gibi görünce anlamadım zaten internete yazdımteşekür ederim kral bunun gibi bildiğin bir oyun varmı ama coop
Varmı beyler bildiğiniz hayattakalma coop Pz hariç bu tarzMerhaba bir oyun gördüm instada fakat ismine ulaşamıyorum yardımcı olabilecek varmı ?