Oyun kolu önerisi lazım

Slydf

80+
Reaksiyon skoru
0
Daha önce hiç bu topa görmediğim için sizden oyun kolu önerisi istiyorumPC için, tercihim ps5 tarzında, şimdiden teşekkürler fiyat kısmında ise ilk başta biraz düşük birseyler almak istiyorum

logitech f710 uygun ve sağlam pilleri 1 yıl dayanıyor
Aldım kullandım ama bozuldu r2 tuşu kendi kendine basıyordu garantiye yolladım 0 ürün yolladılar ve sonra o da aynı şekilde bozuldu fifa oynuyordum sadece

Düşük bütçelerde ps tarzı tek kol f710 ve 310 malesef. Eğer bütçeniz 3 4k civarına çıkarsa gamesir tarantula pro öneririm.

Aldım kullandım ama bozuldu r2 tuşu kendi kendine basıyordu garantiye yolladım 0 ürün yolladılar ve sonra o da aynı şekilde bozuldu fifa oynuyordum sadece
bilemiyorum valla hocam 2 yıldır kullanıyorum 0 sıkıntı o fiyatlara daha iyisi bence yok

PC İçin PS Kolları önerilmiyor. Çünkü titreşim özelliği çalışmıyor, bu da önemli bir şey.

XBOX Gamepad bakmanı öneririm, bir süredir kullanıyorum gayet memnunum.

Daha önce hiç bu topa görmediğim için sizden oyun kolu önerisi istiyorumPC için, tercihim ps5 tarzında, şimdiden teşekkürler fiyat kısmında ise ilk başta biraz düşük birseyler almak istiyorum
Xbox 360 kablolu muadilleri var trendyolda bakabilirsin ben kullanıyorum memnunum. Sorun yaşarsan 2 yıl garantisi var. Tabi bu 400 tl falan düşük bütçe için.

bilemiyorum valla hocam 2 yıldır kullanıyorum 0 sıkıntı o fiyatlara daha iyisi bence yok
Arkadaşın dediği gibi bütçe çıkarsa xbox controller öneririm çok fazla fifa oynadım forza oynadım hiçbir sıkıntısı yok 2 yılı geçmiştir bana mısın demedi

Geri