Neler Yeni

Yardım OYUN LAPTOBU ÖNERİLERİNİZ

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Samet Sürücü
Arkadaşlar selamlar. Bütçem 5000-7000 arasında ve araştırdığım kadarıyla en iyi performans alabileceğim bilgisayar (özelleştirilmiş şekilde)
Excalibur: Ekran kartı: 4gb gddr6 128bit gtx1650 - ram: 16gb ddr4 - 1tb hdd + 240gb m2 ssd - işlemci: 10.nesil i5-10300h - FreeDos
Ancak internette araştırdığım kadarıyla -ki çoğu eski yorumlar- casperin hiçbir şekilde alınmayacağı alınmaması gerektiği yönünde yorumlarla dolu. Ancak fps testlerini falan izlediğimde performansı çok iyi geldi ve kullanan kişiler de ısrarla öneriyor ve karalayanların kullanıcı değil ondan bundan duymaları yazdıklarını söylüyorlar. Eski sistemlerin sorunlarının falan kalktığını söylüyorlar. Çok varlıklı birisi değilim, öğrenciyim, tek atımlık kurşunum var ve yanlış bir şey yapmak istemiyorum. Excalibur önerir misiniz malzeme olarak nasıldır veya öneriniz olan başka bir marka model (laptop) var mıdır? Şimdiden cevap veren herkese teşekkür eder iyi günler dilerim.

WildFang

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Emir Meydan
Hocam 1650 gddr6 versiyonu kullanılmış ama gddr5 versiyonuyla fazla farkı yok. 2 versiyonda ölü kartlar. Oyun için laptop alan bir çok arkadaş tanıyorum memnun değiller. Bahsettiğin modelle ilgili ise bir şey söyleyemeyeceğim. Belirtmek istediğim şey bahsettiğin bütçe ile sağlam bir masaüstü toplayabilirsin. Sağlıcakla (y)

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Samet Sürücü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam 1650 gddr6 versiyonu kullanılmış ama gddr5 versiyonuyla fazla farkı yok. 2 versiyonda ölü kartlar. Oyun için laptop alan bir çok arkadaş tanıyorum memnun değiller. Bahsettiğin modelle ilgili ise bir şey söyleyemeyeceğim. Belirtmek istediğim şey bahsettiğin bütçe ile sağlam bir masaüstü toplayabilirsin. Sağlıcakla (y)
Çok sağlam toplanır farkındayım ancak taşınabilirlik konusu benim için fazla önemli o yüzden mecburen laptoplara yöneliyorum. Teşekkür ederim.

masquerade

80+ Bronze
Arkadaşlar selamlar. Bütçem 5000-7000 arasında ve araştırdığım kadarıyla en iyi performans alabileceğim bilgisayar (özelleştirilmiş şekilde)
Excalibur: Ekran kartı: 4gb gddr6 128bit gtx1650 - RAM: 16gb ddr4 - 1tb HDD + 240gb m2 SSD - işlemci: 10.nesil i5-10300h - FreeDos
Ancak internette araştırdığım kadarıyla -ki çoğu eski yorumlar- casperin hiçbir şekilde alınmayacağı alınmaması gerektiği yönünde yorumlarla dolu. Ancak fps testlerini falan izlediğimde performansı çok iyi geldi ve kullanan kişiler de ısrarla öneriyor ve karalayanların kullanıcı değil ondan bundan duymaları yazdıklarını söylüyorlar. Eski sistemlerin sorunlarının falan kalktığını söylüyorlar. Çok varlıklı birisi değilim, öğrenciyim, tek atımlık kurşunum var ve yanlış bir şey yapmak istemiyorum. Excalibur önerir misiniz malzeme olarak nasıldır veya öneriniz olan başka bir marka model (laptop) var mıdır? Şimdiden cevap veren herkese teşekkür eder iyi günler dilerim.
Daha önce kullanmadım kullanan arkadaşım da olmadı fakat 5000-7000 lira arasına alacağın laptop çok performanslı olmayacak özellikle bundan 1-2 sene sonra. Bende okulum için laptop alacaktım ama vazgeçtim çünkü aşırı pahalılar ve masaüstüne göre daha az performanslılar. Senin 5000-7000 lira alacağın laptopla masaüstü arasında dağlar kadar fark olacak emin ol. Eğer illa laptop almam gerek diyorsan Monster markalı laptoplara göz gezdirmeni öneririm. Müşteri hizmetleri garantisi vs. gayet iyi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
tevfikhan ekmekci
usta sana şöyle söyliyim bende gaming laptop aldım 1 ay önce asus tuf fx505 dt modeli gtx1650 amd ryzen 5 3550h var 5200 TL'ye almıştım arkadaşın dediği doğru bi masaüstü performansı vermez yeni çıkan oyunlardan 90 100 fps alayım diyorsan çok daha üst modellere yönelmen lazım ama oynatmayacağı oyunda olmaz her oyunu rahatça oynarsın casper'e gelecek olursak bence çok hakkını yiyorlar şuan üniversite 1. sınıfım ilkokul 4de almıştım 2gb ram vardı iş laptopuydu her gün saatlerce başından kalkmazdım 8 9 sene oldu alınalı hala çalışıyor bide o zamandan bu zamana çok geliştirdiler bence kendilerini ama casperin kullandığı plastik leş onuda bil çok araştırdım gaming laptopları başka sorun varsa dinliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,067,978
Üyeler
169,642
Son üye
ali64