Ücretsiz yok hocam torent var galiba o da online girmezÜcretsiz diyom knk
Ücretsiz indirme. Hiç mi bilmiyon knk. Ben PC almadan önce 2 ay boyunca deli gibi oyunlara pc parçalarını araştırmıştım günümün 10 saatini fln. Neyse şimdi oyun almak o kadar basit bişi değil ilk önce bir program aracılığı ile indirmem lazım. Genellikle Steam kullanır ama steamdde hemen hemen bütün oyunlar paralidir ama indirimler sık sık olur. Genellikle online oyunlar yani valorant, cod warzone gibi mutliplayer oyunlar ücretsizdir bunun en önemli nedeni topluluğu artırmaktır. Online oyunların kârı ise oyun skin satisidir. Bu skinler oyuna etki etmez edince zaten p2w yani kazanmak için para öde tarzı oyun olur. Şimdi sen diyorsan ki yok kardeş ben paralı oyunları BELEŞE almak istiyorum dersen burdada devreye torrent girer. Onunda sen araştır forumda bir sürü yazı var. Elim agridiYeni pc aldım ama oyun indirmeyi bilmiyom pes 21 gta 5 falan nasil indirebilirim ücretsiz internet kafeyemi götürsem
Bu konuyu babam açtı galibaÜcretsiz bide 2 konu ne alaka
Ücretsiz indirme. Hiç mi bilmiyon knk. Ben PC almadan önce 2 ay boyunca deli gibi oyunlara pc parçalarını araştırmıştım günümün 10 saatini fln. Neyse şimdi oyun almak o kadar basit bişi değil ilk önce bir program aracılığı ile indirmem lazım. Genellikle Steam kullanır ama steamdde hemen hemen bütün oyunlar paralidir ama indirimler sık sık olur. Genellikle online oyunlar yani valorant, cod warzone gibi mutliplayer oyunlar ücretsizdir bunun en önemli nedeni topluluğu artırmaktır. Online oyunların kârı ise oyun skin satisidir. Bu skinler oyuna etki etmez edince zaten p2w yani kazanmak için para öde tarzı oyun olur. Şimdi sen diyorsan ki yok kardeş ben paralı oyunları BELEŞE almak istiyorum dersen burdada devreye torrent girer. Onunda sen araştır forumda bir sürü yazı var. Elim agridi
Kanki ne alaka daha seri alabilmek için açtım sana niye battı anlamadımBu konuyu babam açtı galiba
Korsan indirebilirsin ama online giremezsin Steam'den almanı tavsiye ederim.Yeni pc aldım ama oyun indirmeyi bilmiyom pes 21 gta 5 falan nasil indirebilirim ücretsiz internet kafeyemi götürsem
Az önce 2 konu ne alaka diyordun?tamam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kanki ne alaka daha seri alabilmek için açtım sana niye battı anlamadım