Neler Yeni

oyun önerisi arıyorum

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,144
İsim
Alpaslan Çevikel
sistemimi artık tamamladım sırada oyunlar var çok fazla hikayeli oyun kültürüm yok o yüzden siz cidden saran oynaması keyifli birkaç oyun önerirseniz sevinirim
Herkes gibi şak diye yapıştırıyorum RDR 2, Uncharted Hırsızlar Mirası Koleksiyonu, Witcher 3, Far Cry 5, Chivalry 2, World War Z, COD WW2

TahinPekmez

80+ Silver
Soma
Martha is Dead
Inside
Singularity
Kena bridge of the spirits
Maid of sker
Pray
Control
Dyling Light 1 ve 2
Layers of Fear
Death Stranding
Demonologist
A plague tale: innocence
A plague tale: requiem
Hellblade: senuas sacrifice
HITMAN World of Assassination
Assasins Creed Serisi
Tomb Raider Serisi
The Witcher 3
Horizon Zero Dawn
RDR2
God of war
Deteoit become human
Cyberpunk 2077
Little nightmares 1 ve 2 dahil olan paket
Call of Cthulhu
Metro Exodus
Call of Duty®: WWII
Modern warfare 2019 ve II
Resident evil 4 remeake
Uncharted 4
The last of us
Atomic Heart (Gamepass)
High on life (Gamepass)
The Lord of the Rings: Gollum ( Önermiyorum)
Stalker 2 ( Aralık da çıkacak Gamepass)

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
hocam yok ki hiç bilgim suana kadar tek valo cs girebildim max 100 fpste
O zaman sana türleri anlatayım. Yakın geleni söyle.

• Saf aksiyon: Yüksek tempolu, oyuncunun reflekslerini ve becelerini test eden dövüş ve nişan oyunlarıdır.
  • Macera: Hikaye anlatımına odaklı oyunlardır. Karakterlere etkileşime girmek, bulmaca çözmek ve aksiyon gibi unsurlar içerir. Bunların yanında bazıları düşük tempolu filmvari sinematik oyunlardır.
  • RPG: Rol yapma oyunlarıdır. Diyalog seçimi, karakter geliştirme ağacı, hikayenin aktığı yönü değiştirip sonu olabildiğince oyuncunun belirlemesine imkan veren oyunlardır.
  • ARPG: Aksiyon ve RPG türünü birleştiren oyunlardır. RPG ögelerini içerip ek olarak aksiyon unsurlarını da içinde barındırır.
  • Online FPS: Oyuncunun refleks, strateji ve becelerini test eden online rekabet ortamı sunan oyunlardır. Kimisi yüksek tempolu iken kimisi gizlilik ve taktiksel oyunlardır.
  • Korku-gerilim: Oyuncunun korkması ve sürekli diken olması gereken oyunlardır.
  • Strateji: Oyuncunun zeka ve strateji yeteneğini ölçen oyunlardır.
  • Bulmaca: Oyuncunun zekasını, mantık yeteneğini ve problem çözme yeteneğini test eden oyunlardır.
  • Simülasyon oyunları: Gerçek yaşamın bir bölümüne odaklanıp onu simüle etmenizi sağlayan oyunlardır.

Yiğit Emre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Yiğit Emre Durmuş
O zaman sana türleri anlatayım. Yakın geleni söyle.

• Saf aksiyon: Yüksek tempolu, oyuncunun reflekslerini ve becelerini test eden dövüş ve nişan oyunlarıdır.
  • Macera: Hikaye anlatımına odaklı oyunlardır. Karakterlere etkileşime girmek, bulmaca çözmek ve aksiyon gibi unsurlar içerir. Bunların yanında bazıları düşük tempolu filmvari sinematik oyunlardır.
  • RPG: Rol yapma oyunlarıdır. Diyalog seçimi, karakter geliştirme ağacı, hikayenin aktığı yönü değiştirip sonu olabildiğince oyuncunun belirlemesine imkan veren oyunlardır.
  • ARPG: Aksiyon ve RPG türünü birleştiren oyunlardır. RPG ögelerini içerip ek olarak aksiyon unsurlarını da içinde barındırır.
  • Online FPS: Oyuncunun refleks, strateji ve becelerini test eden online rekabet ortamı sunan oyunlardır. Kimisi yüksek tempolu iken kimisi gizlilik ve taktiksel oyunlardır.
  • Korku-gerilim: Oyuncunun korkması ve sürekli diken olması gereken oyunlardır.
  • Strateji: Oyuncunun zeka ve strateji yeteneğini ölçen oyunlardır.
  • Bulmaca: Oyuncunun zekasını, mantık yeteneğini ve problem çözme yeteneğini test eden oyunlardır.
  • Simülasyon oyunları: Gerçek yaşamın bir bölümüne odaklanıp onu simüle etmenizi sağlayan oyunlardır.
saf aksiyon macera fps zaten biliyorum

Defneee

80+
sistemimi artık tamamladım sırada oyunlar var çok fazla hikayeli oyun kültürüm yok o yüzden siz cidden saran oynaması keyifli birkaç oyun önerirseniz sevinirim
Hikayeli oyun arıyorsan The long dark'ı tavsiye ederim ben çok severek oynadım, sende deneyebilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,889
Üyeler
159,239
Son üye
faznezz
Top Bottom