Öneri Kütüphaneden Oyun Önerisi

Cihan96

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba arkadaşlar half-life ve cs dışında saran oyun yok(online oyunlar hariç) hikayeli oyunlar çok sıkıcı geliyor. Çok fazla ara sahne, konuşma, animasyon derken oyundan çıkıyorum 1 2 saat içinde. Half-life tarzı içinde saydıklarımdan içermeyen oyun var mı sadece ilerle adam vur tarzı?
Bu steam hesabı:
Bide epic gamestede 100 e yakın oyun var siz önerin birşeyler yeter artık farklı bir şey oynayayım 12 sene oldu.

Senin ilacın doom , ilk 2016 yı sonra eternal ı oyna
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayrıca kütüphanende olanlardan fear ve serious sam e de bakabilirsin kütüphanen de yok ama half life havası vercek en iyi seri metro serisi bence , epicten veya başka yerden uyguna alıp oynamanı öneririm

indirdim çok yavaş gidiyor karakter ama tekrar indiriyim belki alışırım

ayrıca kütüphanende olanlardan fear ve serious sam e de bakabilirsin kütüphanen de yok ama half life havası vercek en iyi seri metro serisi bence , epicten veya başka yerden uyguna alıp oynamanı öneririm
metro var denerim bir ara sağol önerin için

Elden Ring 5 saat D:

Warframe
Yoksa kütüphanende ben ısmarlarım

anladım eyv

3 saati bossu kesmekle uğraştım sonra saldım ne biçim sistem bu 15 kere ölmekmi lazım kesmek için
kekwtf.gif

anladım eyv

3 saati bossu kesmekle uğraştım sonra saldım ne biçim sistem bu 15 kere ölmekmi lazım kesmek için
İlla o boss'u kesmek zorunda değilsin, keşfedip gelişmen lazım. Souls türü sürekli ölmekten ibaret. Elden Ring diğer oyunlara göre çok kolay bile.

Geri