RimuruTempestttttt
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 335
arkadaşlar sistemim imzamda mevcut freeroam takılabileceğim oyunlar veya online oyunlar önerir misiniz?? (valorant , csgo , lol dışında)
,gta 5 kaldırmaz adam akıllı bence o pcGTA 5 bence tam sana göre. Freeroam takılabilir ve çok oyunculu girebilirsin![]()
4GB ram; go brrGTA 5 bence tam sana göre. Freeroam takılabilir ve çok oyunculu girebilirsin![]()
Hocam sistemime bakarsaniz sevinirim imzamda mevcutGTA 5 bence tam sana göre. Freeroam takılabilir ve çok oyunculu girebilirsin![]()
İşlemci : İ5 3470 / Ekran Kartı : Sapphire HD 7510 / Ram : 4 GB / HDD : 500 GB / İşletim Sistemi : Windows 10Mobilden giriyordum da mobilde imzalar gözükmüyor, sistemi pek düşünmedim![]()
araba oyunu oynamayı pek sevmem ama bi ara bakıcam ona direksiyon seti desteği varmı?Araba oyunu severseniz; NFS Most Wanted 2012.
Need for speed hot pursuitarkadaşlar sistemim imzamda mevcut freeroam takılabileceğim oyunlar veya online oyunlar önerir misiniz?? (valorant , csgo , lol dışında)
Sistem sole tarz sole tek tek yazalimarkadaşlar sistemim imzamda mevcut freeroam takılabileceğim oyunlar veya online oyunlar önerir misiniz?? (valorant , csgo , lol dışında)
Telefonu yan tutarsanız imza görünecektirMobilden giriyordum da mobilde imzalar gözükmüyor, sistemi pek düşünmedim![]()